Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Безработна съм вече!!!

Коментар

Irka_fihi написа:
      Да се оплача - снощи комшията правеше купон и ме събудиха в 1ч. Но пък като го замолих любезно, я намали.
      Чу ли се пукане на кокали докато го молеше?Аз ще оплаквам типото известно време.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Бравока излезе от бокса Перфектно направено, ако някой търси добър бояджия около СЗ да пише на л.с.п.с. хвалба ако не е станало ясно
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се - днес нещо се завря между перките и радиатора, и го съдра. Две тръби са скъсани, изтече антифрийзът, обиколих софия, и искаха да ми пробутат радиатор за 1.6, изпуснах си телефона и се разпадна на съставни части.Това с радиатора се случи, докато поправяхме на един колега от форума перките, че не му работеше втората степен на жтд-то, и оня ден за малко да я прегрее. Поне неговата оправихме. Колата му.

Коментар

Във вторник се класирах за репетиции, ама днес ги изтървах.И най-накрая ми преведоха болничния и майчинството - близо 4 месеца не бях взимала ни една стотинка.3 дни по - късно няма и помен от тези пари.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

ogi28b написа:
              Оплаквам се - днес нещо се завря между перките и радиатора, и го съдра. Две тръби са скъсани, изтече антифрийзът, обиколих софия, и искаха да ми пробутат радиатор за 1.6, изпуснах си телефона и се разпадна на съставни части.Това с радиатора се случи, докато поправяхме на един колега от форума перките, че не му работеше втората степен на жтд-то, и оня ден за малко да я прегрее. Поне неговата оправихме. Колата му.
              и какво се завря ???

Коментар

Не знам - нямаше го след това. Камъче, клонче, котка...Оплаквам се пак - в Еко отказаха да ми продадат антифриз, защото зареждали с гориво в момента

Коментар

ogi28b написа:
                  Не знам - нямаше го след това. Камъче, клонче, котка...Оплаквам се пак - в Еко отказаха да ми продадат антифриз, защото зареждали с гориво в момента
                  В любимото Еко ? ... Срамота.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Тубата ми се продъни
                    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Коментар

Ураааааа, прочетох си книгата и ще почвам "Името на розата", да я препрочитам отново.След час-два тръгваме за Милеви скали. :D
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Оплакване: В Понеделник взех да копирам личната карта на приятелката ми в работа. Снощи, когато за 3435243 път си я поиска и аз най-накрая се сетих да и я върна с ужас установих, че картата я няма. Хвалба: Слава богу се оказа, че съм я забравил на копирната машина. Разбира се, картата я нямаше, но някоя добра колежка се беше сетила и оставила бележка, че е прибрала картата Сега остава да я обедя, че се казвам Силвия Петрова

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Коментар

Хаха, мейли, че напуска към целия малкия ПДЛ летят всеки път щом си забравя компютъра отключен Милеви Скали за съжаление са мисия невъзможна, защото госпожицата ми имаше рожден вчера както и още едно приятелче и ще го празнуват заедно в Събота някъде към Гоце Делчев

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Утре съм за риба, на любимия ми остров по Дунав - Батин :D Пак няма да мога да спя :D
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X