Безработна съм вече!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Да се оплача - снощи комшията правеше купон и ме събудиха в 1ч. Но пък като го замолих любезно, я намали.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Оплаквам се - днес нещо се завря между перките и радиатора, и го съдра. Две тръби са скъсани, изтече антифрийзът, обиколих софия, и искаха да ми пробутат радиатор за 1.6, изпуснах си телефона и се разпадна на съставни части.Това с радиатора се случи, докато поправяхме на един колега от форума перките, че не му работеше втората степен на жтд-то, и оня ден за малко да я прегрее. Поне неговата оправихме. Колата му.
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Оплаквам се - днес нещо се завря между перките и радиатора, и го съдра. Две тръби са скъсани, изтече антифрийзът, обиколих софия, и искаха да ми пробутат радиатор за 1.6, изпуснах си телефона и се разпадна на съставни части.Това с радиатора се случи, докато поправяхме на един колега от форума перките, че не му работеше втората степен на жтд-то, и оня ден за малко да я прегрее. Поне неговата оправихме. Колата му.
Коментар
-
Тубата ми се продъниПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Оплакване: В Понеделник взех да копирам личната карта на приятелката ми в работа. Снощи, когато за 3435243 път си я поиска и аз най-накрая се сетих да и я върна с ужас установих, че картата я няма. Хвалба: Слава богу се оказа, че съм я забравил на копирната машина. Разбира се, картата я нямаше, но някоя добра колежка се беше сетила и оставила бележка, че е прибрала картата Сега остава да я обедя, че се казвам Силвия Петрова
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар