Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

winter_sun написа:
    svetkos_ написа:
    Айде да се похваля. Взех втори изпит и той с отличен. Но от другата седмица предстоят два, много гадни. Дал Господ 3. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Ех, колегаа..в еднакво положение сме..и аз взех първия изпит с отличен, но другата седмица ми предстои един УЖАСЕН изпит..та както казваш "Дал Господ 3! "
    O, аз имам два и евентуално трети. Моля се за 3-ка, както никога не съм се молил. Мразя тази оценка, но в такива моменти се заобичва.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
      winter_sun написа:
      svetkos_ написа:
      Айде да се похваля. Взех втори изпит и той с отличен. Но от другата седмица предстоят два, много гадни. Дал Господ 3. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Ех, колегаа..в еднакво положение сме..и аз взех първия изпит с отличен, но другата седмица ми предстои един УЖАСЕН изпит..та както казваш "Дал Господ 3! "
      O, аз имам два и евентуално трети. Моля се за 3-ка, както никога не съм се молил. Мразя тази оценка, но в такива моменти се заобичва.
      На мен ли ми говориш за 3-ка..и аз мразя тази оценка, но миналата година като изкарах 3 на един изпит и черпих след това
      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

да се похваля оправиха ми количката оказа се колектор и четки...като първия ми го показаха в насипно състояние...сменени са с новички и отново динамцето си зарежда
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Пешеходец съм - оплаквам се.Бравока е в сервиз - туй не знам за хвалба или оплакване е :D
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се ! Адската жега е в Стара Загора,а аз съм западна стая ... П.П Емзо твоя бравок ли гледах в мобилето или този на наскобг
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хвалба:До преди малко бяха на плаж, на връщане бях надул до дупка на скоро презаредения климатик
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се оплача - снощи комшията правеше купон и ме събудиха в 1ч. Но пък като го замолих любезно, я намали.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

...

Irka_fihi написа:
                  Да се оплача - снощи комшията правеше купон и ме събудиха в 1ч. Но пък като го замолих любезно, я намали.
                  Сигурно е празнувал изборните резултати
                  Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                  Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

По-скоро е празнувал заминаването на техните на село и му се е отворила възможност за джамбуре.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Днес ми вдигнаха колата в Слънчев Бряг деба... "Олекнах" с 56лв.
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Оплакване: във фирмата пуснаха "доброволни", но препоръчителни за подписване анекси към договорите за намаление на заплатите от 2.5 до 5%Хвалба: Извадих късмет и успях да мина между капките без да ми бъде връчена честитка :D Били ме водили, че съм нает по Graduates Program и на тях не им пипали заплатите. А си нямат и на идея колко далече съм от дипломиране

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                          Оплакване: във фирмата пуснаха "доброволни", но препоръчителни за подписване анекси към договорите за намаление на заплатите от 2.5 до 5%Хвалба: Извадих късмет и успях да мина между капките без да ми бъде връчена честитка :D Били ме водили, че съм нает по Graduates Program и на тях не им пипали заплатите. А си нямат и на идея колко далече съм от дипломиране
                          Понеже си ливада, ще почерпиш по този повод утре .
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

BolgAryan написа:
                            Хич и не бързай. Като братовчед ми, дето баба му вика "Абе стига сиу работил стегни се и завърши, после цял живот ще работиш", пък той: "А, аз мога и цял живот да уча"
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

svetkos_ написа:
                              Пусни и някоя снимка, за да се види.
                              Не са много чисти вече, а и не съм загледал че е пусната светкавицата
                              Прикачени файлове

Коментар

Да се похваля ! Фиата вече не е в бокса.Гърнето e оправено и се чуства че вече има малко повече мощност.Явно е влизал въздух.На доста места беше пукнат Та back on the track
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X