И още имам да се оплача - пропуснах си репетицията днес, щот работният ми мъж още не се е прибрал.Калина 3 часа вече се дере - ходихме на ваксина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
svetkos_ написа:Пусни и някоя снимка, за да се види.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
coolboby написа:Покажи й моя снимка! Или ще се дере още или ще млъкне!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
BolgAryan написа:Сериозно оплакване: преди 5 минути излязох да пуша и видях, че всичко живо в Бизнес Парка яде KFC промишлени количества... явно гадовете са минавали и са раздавали на поразия тооочно преди да излязаNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Humppa
-
да се оплача бравичката е в сервиза... тъкмо мислех да и купувам бронички и алтернатора спря да зарежда...от обяд чакам обаждане да ми кажат какво му е ( дано да стане че като четах каква мъка е да се свали и да се сложи направо не ми се мисли..Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
И аз да се похваля че моя бравок ми изкара разход от 8.5/100 градско газ последния път! Уверих се че около мен Лукойл предлагат най- хубавата газ за колатами следвани от пертол... Ако това ми е градско нямам търпение да я пробвам на дълго извънградско, примерно Пловдив - Варнаwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
svetkos_ написа:Айде да се похваля. Взех втори изпит и той с отличен. Но от другата седмица предстоят два, много гадни. Дал Господ 3. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
...
Оплаквам се - включих лаптопа в един контакт, който се оказа офазен и всичко угасна Мамка му и бракма - не му върви от момента, в който го купих. Сега проверявам всички контакти в апартамента на жена ми, щото не знам кой ел.техник си е оставил ръцете и дипломата в инсталацията. Преди време тръгнах да сменям лампата на терасата - оказа се, че ключа прекъсва нулата, а фазата си отива директно към лампата... Майсторе, майсторееее - викам ти "майсторе" щото не ти знам името, ама като ти гледам майсторлъка, да те ... у майстораFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар