Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aaaa вече са 6 - хваля сеСкоро ще правя 10км крос на един дъх (сега ме зорят много) - пак хвалба------edit - ауууу това как ме надъха не е истина просто !http://www.youtube.com/watch?v=AuULcVaMTf0
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се похваля, започнах апартамента :D ...дограми, латекси, щуротии
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
        Да се похваля, започнах апартамента :D ...дограми, латекси, щуротии
        И аз скоро ще се вкарвам в такива филми.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Бравото с ново масло, маслен и въздушен филтър. Живна!

Коментар

emzo написа:
            Aaaa вече са 6 - хваля сеСкоро ще правя 10км крос на един дъх (сега ме зорят много) - пак хвалба------edit - ауууу това как ме надъха не е истина просто !http://www.youtube.com/watch?v=AuULcVaMTf0
            10 км. са много колега ще се износиш бързо.Аз сега си правя 5 сутрин и 3 вечер и се чувствам много добре/хваля се/.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Луд умора нямааа, само се поти... Спряха ни водата (ама не защото не сме я платили).Тъкмо се канех да готвя значи.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

То оставаше само и водата да не сте платили!

Коментар

Ми да ти кажа, и тя не е плащана 4 месеца, ама не това е проблемът. Вече я пуснаха и пилето с картофки се пече. Нямаме една стотинка да се усмихнем, но иначе сме тръгнали по форумски срещи...
                  Ванга

Коментар

Първия ред към хвалбите, втория към оплакването Превод в ефир!Вие си намерете транспорт до Търново. После нагоре е лесно ПС: Струва ми се, че ще ни изгонят вече во веки веков от форума с тебе

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Нямаме една стотинка да се усмихнем, но иначе сме тръгнали по форумски срещи...
                      Не се притеснявай. Не само вие сте така. Мен сън не ме хваща от къде да взема някой лев да дойда на Милеви скали. А пък искам ужасно мноооого да дойда.

Коментар

Да се похваля, че най - вероятно преди три мнения съм станала фиат фанатик :D :D

Коментар

Inessita написа:
                          Да се похваля, че най - вероятно преди три мнения съм станала фиат фанатик :D :D
                          Маниачка
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Забравих да се похваля от толкова спам!Насраха ме 2 птиченца мръсни в рамките на 1 минута! Едното се разпльока на рамото и попадна по панталоните а другото се изцвъка на кракът ми!

Коментар

coolboby написа:
                              Забравих да се похваля от толкова спам!Насраха ме 2 птиченца мръсни в рамките на 1 минута! Едното се разпльока на рамото и попадна по панталоните а другото се изцвъка на кракът ми!
                              ЯКО! Значи ще взимаш пари. Аз не вярвах в това, докато не ми върнаха пари, които вече бях отписал. Иначе да се оплача- боли ме много яко главата!
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

coolboby написа:
                                Вие си намерете транспорт до Търново. После нагоре е лесно ПС: Струва ми се, че ще ни изгонят вече во веки веков от форума с тебе
                                Чакай де, ние първо на Милеви скали ще ходим, Китен е под въпрос и чак тогава е Узана. Колкото до изгонването......тихо, да не те чуе някой модератор!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X