Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля :D Имам рожден ден днес
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Ами айде да ти е честито тогава!Жив и здрав и много щастлив!Наздраве!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Жив и здрав и да затвориш пак CIELO

Коментар

Аз да се похваля че след няколко дена заминавам за Варна при моята приателка Лошото е че нямам работа там и трябва да си търся
          кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

хах отново да се похваля онзи ден се похвалих че взех джантите а ето вече са монтирани 16" 7J с гуми 205/45/16 направо немога да отлепя очи от нея само чакам другия месец да я опаковам с кожа и абартова броня и мисля да се преместя да жиевя в нея a aко я видите на живо просто няма друга такава брава а м/у другото ако някой е 100% сигурен че ще и паснат седалки от купе може да ми пише за да не се моткам да пробвам а да съм сигурен
            Прикачени файлове
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Джантите са суперрр

Коментар

Вече съм с два Фиата Преди две седмици се сдобих с тази хубавица :D 1.8 16v HLX, вече обслужена а скоро и регистрирана п.с.И тук да изкажа благодарности на брат си Христо - dedrata и Христо - Hit-ko, за съдейстието и обслужването на автомобила ми!Да сте живи и здрави
                Прикачени файлове
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Чувствам се в ужасно състояние! Повече ЖЕНА не искам да виждам и на картинка!

Коментар

Веднага ти правим сечено
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Мани, тая с малки цици!Не съм гледал снимката

Коментар

Да се похваля днес излязох от болницата най после.А сега да се оплача вече съм без 1 пръст и полвина на десния крак,ако някой ми беше казал че мога да понеса толкова болка нямаше да му повярвам.Ама все още чуствам че има пръсти,сега след седмица ми предстой още една малка операция ще правят пластика и се надявам до към 10-15 Юни да подкарам колата че от 2 месеца не съм я карал.

Коментар

coolboby написа:
                          Чувствам се в ужасно състояние! Повече ЖЕНА не искам да виждам и на картинка!
                          x2Пък била тя и азиатка.....
                          Настоящата - Ford Focus ST
                          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                          Франкенщайн - R.I.P.
                          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Оплаквам се от от модераторския екип. Бихте ли ми отговорили защо премахнахте тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43300 и заключихте цитираната в нея??? Според вас ако не беше Турското робство щеше ли да я има България? nai7, съчувствам ти!
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

бързо възтановяване nai7

Коментар

style34 написа:
                                Оплаквам се от от модераторския екип. Бихте ли ми отговорили защо премахнахте тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43300 и заключихте цитираната в нея??? Според вас ако не беше Турското робство щеше ли да я има България? nai7, съчувствам ти!
                                Мисля, че е време да отворим една любовна тема! Съвсем сериозен съм!

Коментар

Working...
                                X