Inessita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
svetkos_ написа:От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал. Ако можеш, купи си фастум гел. И един съвет - мажи целия глезен, с какво мазило си взел, ако не е Фастум. Макар че имаш проблем с връзките, останала част на ходилото също е претърпяла някакво сътресение (не мога да се сетя за думата ). Затова мажи цялата става. Щом е разтегнато, няма да се мъчиш много. А и утре ще си по-добре. Аз бях ги скъсал връзките... Най-добре е да обездвижиш глезена. Прилагам снимка за малко образоване. :Д
Коментар
-
Inessita написа:svetkos_ написа:От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал. Ако можеш, купи си фастум гел. И един съвет - мажи целия глезен, с какво мазило си взел, ако не е Фастум. Макар че имаш проблем с връзките, останала част на ходилото също е претърпяла някакво сътресение (не мога да се сетя за думата ). Затова мажи цялата става. Щом е разтегнато, няма да се мъчиш много. А и утре ще си по-добре. Аз бях ги скъсал връзките... Най-добре е да обездвижиш глезена. Прилагам снимка за малко образоване. :ДNOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:svetkos_ написа:От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал.NOW: ???
Коментар
-
Хм. Наща колежка я боли задната лапичка. Има и бабешки лек, но това с фастуум гел е добро. Иначе и заради това е препоръчителна сутришна гимнастика. С други думи това е загрявка за мускултурата и сухожилията и при евентуално претоварване както и е в случая, не се стига до травми. Освен това и организма е бодър и има сили за през деня. Например аз спортувам редовно и така съм разтегнат, че колкото и пъти да ми се е случвало подобно невнимание нямам проблеми. На Инесита като за момиче мога да препоръчам Тае-бо. Съчетава аеробика с боиното изкуство и е хем разтоварващо хем полезно за тялото и организма на една жена. Сега само ни остава да пожелаем скорошно оздравяване на колежката и да се пази.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Направих профилактика и дозареждане с Фреон на климатика .Сега е почти като фризерAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар