Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Inessita написа:
    Inessita написа:
    Стъпах на криво и сега ме били ужасно много!! Не мога да стъпя.
    Не мога да ходя!!! Правиха ми снимка и сега трябва да слагам отново лед, да пия аулини и да се мажа с някакво мазило, което го няма по аптеките и да си даржа крака вдигнат. Между костичките на крака ми имало някакви връзки, които са разтегнати. Отгоре на всичко утре може би ще имам мускулна треска на другия крак от толкова подскачане.
    От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал. Ако можеш, купи си фастум гел. И един съвет - мажи целия глезен, с какво мазило си взел, ако не е Фастум. Макар че имаш проблем с връзките, останала част на ходилото също е претърпяла някакво сътресение (не мога да се сетя за думата ). Затова мажи цялата става. Щом е разтегнато, няма да се мъчиш много. А и утре ще си по-добре. Аз бях ги скъсал връзките... Най-добре е да обездвижиш глезена. Прилагам снимка за малко образоване. :Д
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
      От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал. Ако можеш, купи си фастум гел. И един съвет - мажи целия глезен, с какво мазило си взел, ако не е Фастум. Макар че имаш проблем с връзките, останала част на ходилото също е претърпяла някакво сътресение (не мога да се сетя за думата ). Затова мажи цялата става. Щом е разтегнато, няма да се мъчиш много. А и утре ще си по-добре. Аз бях ги скъсал връзките... Най-добре е да обездвижиш глезена. Прилагам снимка за малко образоване. :Д
      Благодаря много за инфото. На снимка Б от вътрешната страна на крака малко под кокълчето ме боли най - много. Заради някакво си стъпване накриво сега не мога хич да стъпя. Голяма блейка съм!!!

Коментар

Inessita написа:
        svetkos_ написа:
        Благодаря много за инфото. На снимка Б от вътрешната страна на крака малко под кокълчето ме боли най - много. Заради някакво си стъпване накриво сега не мога хич да стъпя. Голяма блейка съм!!!
        На фиг. Б е изобразена вътрешната част на глезена. Както вече ти обясних, нормално е да те боли на доста места, защото не само там, където те боли най-силно е засегнато. Втрий хубаво и плавно мазилото около целия глезен, включително и ахилесовото сухожилие отзад. Това най-здравото сухожилие в човешкото тяло, но въпреки това от подобни неприятни действия и то се засяга. Втрий хубаво. Мисля, че утре ще си стъпваш. Д няколко дни - 3 да кажем, ще си ходиш нормално, но няма да можеш да правиш още по-резки движения. Не съм доктор, ама анатомията ми е много интересна. Човекът наистина е едно научно откритие, което никога няма да бъде разгадано.

Коментар

Светльо,чадо,нищо лично,ама защо пишеш на кака си Ина в мъжки род?!?
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Светльо,чадо,нищо лично,ама защо пишеш на кака си Ина в мъжки род?!?
            Я ми посочи къде съм написал в мъжки род, че нещо не открива. А се стараех да е неутрално .

Коментар

svetkos_ написа:
              От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                svetkos_ написа:
                От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал.
                Излагация!

Коментар

svetkos_ написа:
                  какво мазило си взел
                  По - интересното е, че даже май и тя не е забелязала....
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    svetkos_ написа:
                    какво мазило си взел
                    A честито в клуб 500! хаха :Д

Коментар

Хм. Наща колежка я боли задната лапичка. Има и бабешки лек, но това с фастуум гел е добро. Иначе и заради това е препоръчителна сутришна гимнастика. С други думи това е загрявка за мускултурата и сухожилията и при евентуално претоварване както и е в случая, не се стига до травми. Освен това и организма е бодър и има сили за през деня. Например аз спортувам редовно и така съм разтегнат, че колкото и пъти да ми се е случвало подобно невнимание нямам проблеми. На Инесита като за момиче мога да препоръчам Тае-бо. Съчетава аеробика с боиното изкуство и е хем разтоварващо хем полезно за тялото и организма на една жена. Сега само ни остава да пожелаем скорошно оздравяване на колежката и да се пази.
                      Fiat Marea TD100

Коментар

Направих профилактика и дозареждане с Фреон на климатика .Сега е почти като фризер
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Забелязах, но нали не съм дребнава реших да си замълча. А между другото днеска съм много по - добре. Вече мога да стъпвам. :D

Коментар

coolboby написа:
                            Приключих с баловете!Жив съм, оцелях!
                            A защо нямаме снимков материал?
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              coolboby написа:
                              Приключих с баловете!Жив съм, оцелях!
                              A защо нямаме снимков материал?
                              На ЛС ли го искаш...материяла

Коментар

Както си решиш,само мат’рял да има.
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X