Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Обезкосмих се...и сега съм на рани и протрит!!!!!!!!!!!

Коментар

С кво се обезкосми?Аз ходя на кола маска от години и нямам такива проблеми

Коментар

...и сега остава ние с колежката Сок от праскова да почнем да си говорим за смяна на ангренажен ремък и тампони (ама не от "онези" ,а дето се слагат на колите) и нещата ще се наредят...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

nai7 - трябва да ти се признае -предвид създалата се ситуация,чувството ти за хумор е завидно! И още веднъж -скорошно оздравяване,без никакви последствия занапред. :D
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            ...и сега остава ние с колежката Сок от праскова да почнем да си говорим за смяна на ангренажен ремък и тампони (ама не от "онези" ,а дето се слагат на колите) и нещата ще се наредят...
            Хехех, Ирке да ти се оплача... имам за смяна тампон на двигателя, две гарнитури, хидравлични повдигачи, масло и маслен филтър... Ужас... Да се оплача: днес уволниха почти целия офис. Оставиха само мен и управителя, предстои ни обучаване на цяла трупа нови кадри...
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се похваля и тук!Студент съм в Морско училище и днес си взех първия държавен изпит, а именно по Английски език! Моя милост има единствената ПЪЛНА ШЕСТИЦА от целия випуск Остават още три държавни Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Пожелавам си същия успех и на тях!Наздраве!
              Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Оплаквам се: Миналата седмица изкачам баира на семинарията около следобет в големите задръствания. Сама кола съм нагоре понеже се бутнах пред автобуса, който спря на спирката на Хемус и забави колоната. Карам си в лява лента и оп насреща поради задръстването по посока сити центъра един черен пасат в насрещното (демек с/у мен) бутна се той да се прибере и в момента на разминаването му с мен Двама (явно селски момченца) стоят набрали се на предното стъкло и с по две ръце среден пръст насочен към мен! Направо ми причерн колеги ! Аман от селяни в тоя живот ! Се пак и с Пасат ! (нещо нормално)
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Докъде я докарахме - мъжете да си говорят за кола маска,а ние - за маслени филтри и тампони. Така като четох как ги изброяваш,май доста парички ще се изръсиш или? Знам само,че смяната на маслото не е скъпа,за другото не съм информирана. Не знам към оплакванията ли да го причисля или хвалбите - вчера в двора на една църква ме наака пиленце. Чувала съм,че било на късмет...
                  Ванга

Коментар

Ебати простите селяни, кажи как да не му строшиш главата при първа възможност?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз да се похваля-останах много доволен от новия ремап на мотора, ама МНОГО И сега ми е още по-голям кеф да си карам количката :D
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

А честито
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Станах дядо.

Днес със съпругата станахме баба и дядо.Синът и снахата ни дариха с една чудно хубава внучка Ева, 3,4 кг. и 49 см.Няма по-щастливи от нас.Дядо Нено
                          Fiat Punto 1,1- 1996г.
                          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Re: Станах дядо.

Neno Er написа:
                            Днес със съпругата станахме баба и дядо.Синът и снахата ни дариха с една чудно хубава внучка Ева, 3,4 кг. и 49 см.Няма по-щастливи от нас.Дядо Нено
                            ЧЕСТИТО!Да сте живи и здрави всички!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Честито! Да е жива и здрава малката и вбъдеще много, много успехи!
                              MB 280 S W108 67' - pickUp
                              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Ехааа, страхотно - честита внучка - да е жива и здрава и да радва мама и тати и баба и дедо! Я и аз да се изфукам - вече Живка е с чистонов заден мост - директно от Торино и нови задни дискови спирачки! И ми останаха само 2 мнения и ставам фиат-идооооооооол! Тука ще постна 2000-то си мнение пак като похвалване!

Коментар

Working...
                                X