Оплаквам се: Обезкосмих се...и сега съм на рани и протрит!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:...и сега остава ние с колежката Сок от праскова да почнем да си говорим за смяна на ангренажен ремък и тампони (ама не от "онези" ,а дето се слагат на колите) и нещата ще се наредят...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Оплаквам се: Миналата седмица изкачам баира на семинарията около следобет в големите задръствания. Сама кола съм нагоре понеже се бутнах пред автобуса, който спря на спирката на Хемус и забави колоната. Карам си в лява лента и оп насреща поради задръстването по посока сити центъра един черен пасат в насрещното (демек с/у мен) бутна се той да се прибере и в момента на разминаването му с мен Двама (явно селски момченца) стоят набрали се на предното стъкло и с по две ръце среден пръст насочен към мен! Направо ми причерн колеги ! Аман от селяни в тоя живот ! Се пак и с Пасат ! (нещо нормално)Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Докъде я докарахме - мъжете да си говорят за кола маска,а ние - за маслени филтри и тампони. Така като четох как ги изброяваш,май доста парички ще се изръсиш или? Знам само,че смяната на маслото не е скъпа,за другото не съм информирана. Не знам към оплакванията ли да го причисля или хвалбите - вчера в двора на една църква ме наака пиленце. Чувала съм,че било на късмет..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз да се похваля-останах много доволен от новия ремап на мотора, ама МНОГО И сега ми е още по-голям кеф да си карам количката :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Re: Станах дядо.
Neno Er написа:Днес със съпругата станахме баба и дядо.Синът и снахата ни дариха с една чудно хубава внучка Ева, 3,4 кг. и 49 см.Няма по-щастливи от нас.Дядо НеноVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ехааа, страхотно - честита внучка - да е жива и здрава и да радва мама и тати и баба и дедо! Я и аз да се изфукам - вече Живка е с чистонов заден мост - директно от Торино и нови задни дискови спирачки! И ми останаха само 2 мнения и ставам фиат-идооооооооол! Тука ще постна 2000-то си мнение пак като похвалване!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар