Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    Колко са вашите бре, брадър? При нас в НСА за над 5,50 е 80 лева, а аз взимам 60, че съм с 5-ца. И ся в края на юни очаквам и евростипендията, цялата - по 90 кинта на месяц. Тъкмо за летния курс ще дойдат.
    Ами у Винса стипендията за отличен успех и социалната са едни и същи-70 лв.....За евростипендията не подадох документи
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
      svetkos_ написа:
      Колко са вашите бре, брадър? При нас в НСА за над 5,50 е 80 лева, а аз взимам 60, че съм с 5-ца. И ся в края на юни очаквам и евростипендията, цялата - по 90 кинта на месяц. Тъкмо за летния курс ще дойдат.
      Ами у Винса стипендията за отличен успех и социалната са едни и същи-70 лв.....За евростипендията не подадох документи
      При нас пък от 200 места само 90 човека сме подали... Странна работа...
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

И немога да разбера какви са тия 90 лв за евростипендията .Нали са "евро"...Пак ми намирисва,че едно 50% от парите ще отидат по нечий джобове! Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Коментар

No_Name написа:
            хаха благодаря за подкрепата колеги. То притеснението беше временно. След това се самоуспокоих, че ако е била толкова лоша постъпката ми, най-малкото онзи щеше да ми се разсвирка, а ако му бях "докоснала" бронята, сигурно щеше да ме гони, докато не ме спре. Както и да е, минало заминало, няма да си развалям съня заради някакви ламари, я :D
            Точно така
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Абе Заеек..... Да те хвана да те оплескам..
              Аре де...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се похваля вижте както си причиних на колата.Поставих си релси на надлъжните греди и си спестих около 100-200 лв. от закупуването на такива.Станаха много здрави и ми харесват.
                Прикачени файлове
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Вече можеш да си слагаш отгоре ските,сноуборда и колелото... Може ли да сложиш такива и на нас?
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Аааа,забравих да се оплача - онзи ден изпуснах концерт във Враца.Нямаше кой да ме закара.Много ме е яд! И няма да мога да пътувам с хора в Испания,на конкурс...
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Вече можеш да си слагаш отгоре ските,сноуборда и колелото... Може ли да сложиш такива и на нас?
                      Колелата си имат багажник който се закача на задната/петата/врата.Мога да поставя ,но на същата кола като си вземете.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ми ако не бяха ни прецакали с парите,досега да сме я взели... (това пак към оплакванията)
                        Ванга

Коментар

Да се оплача: Вчера по време на изпреварване ми се скъса жилото на газта. За щастие имам реакции на невротична котка и бурзо овладях ситуацията. Да се похваля:В първоначално изглеждащата безнадеждна ситуация успях да оправя жилото и да се прибера безпроблемно до София. Що съм толкоз умен, сръчен, хитър и находчив. бе?!?!?!?Обяснения за ремобнта ще дам в консултации - все на някого може да са от полза.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Kuku написа:
                            Вчера паднах с мотора Имам изкълчен глезен, отчупена костица на палеца, криво кормило, счупен мигач, крива ръчка на спирачката и зажулено по фара и слюдата...Ще си стоя в нас две седмици Търся медицински сестри за домашно лечение - до 30 години, до 55кг., може и без опит.... пари не искам
                            аве ейй писна ми от Вас с тия мотори да се оправиш бързо ,че разгара на сезона идва
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

nai7 написа:
                              Да се оплача във сряда ми предстои операция за премахването на два пръста на десния крак.А сега да се похваля най после всичко ще свърши и лятото ще го искарам не на работа както всяко лято а на морето.Стискайте палци всичко да мине успешно
                              Може да ти прозвучи цинично,но добре,че си се оттървал само с два пръста,предвид какво е могло да се случи.Сигурна съм,че гледаш с други очи на света около теб.Скорошно възстановяване ти пожелавам!
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                nai7 написа:
                                Да се оплача във сряда ми предстои операция за премахването на два пръста на десния крак.А сега да се похваля най после всичко ще свърши и лятото ще го искарам не на работа както всяко лято а на морето.Стискайте палци всичко да мине успешно
                                Може да ти прозвучи цинично,но добре,че си се оттървал само с два пръста,предвид какво е могло да се случи.Сигурна съм,че гледаш с други очи на света около теб.Скорошно възстановяване ти пожелавам!
                                Благодаря ти,наистина това е най малкото което можеше да ми се случи.Определено вече гледам със други очи като се има предвит че 20,000 волта минаха през мен,лекарите казват че съм най големия късметлия.Обикновено тези травми засягат сухожилията на китките и ръцете остават завинаги свити но при мен го няма това и съм много благодарен че видях дъщеря си пак.Поне сега няма да си купувам джапанки и ще режа два нокъта по малко пак е нещо.

Коментар

Working...
                                X