svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
i4kin написа:svetkos_ написа:Колко са вашите бре, брадър? При нас в НСА за над 5,50 е 80 лева, а аз взимам 60, че съм с 5-ца. И ся в края на юни очаквам и евростипендията, цялата - по 90 кинта на месяц. Тъкмо за летния курс ще дойдат.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
No_Name написа:хаха благодаря за подкрепата колеги. То притеснението беше временно. След това се самоуспокоих, че ако е била толкова лоша постъпката ми, най-малкото онзи щеше да ми се разсвирка, а ако му бях "докоснала" бронята, сигурно щеше да ме гони, докато не ме спре. Както и да е, минало заминало, няма да си развалям съня заради някакви ламари, я :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Irka_fihi написа:Вече можеш да си слагаш отгоре ските,сноуборда и колелото... Може ли да сложиш такива и на нас?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Да се оплача: Вчера по време на изпреварване ми се скъса жилото на газта. За щастие имам реакции на невротична котка и бурзо овладях ситуацията. Да се похваля:В първоначално изглеждащата безнадеждна ситуация успях да оправя жилото и да се прибера безпроблемно до София. Що съм толкоз умен, сръчен, хитър и находчив. бе?!?!?!?Обяснения за ремобнта ще дам в консултации - все на някого може да са от полза.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Kuku написа:Вчера паднах с мотора Имам изкълчен глезен, отчупена костица на палеца, криво кормило, счупен мигач, крива ръчка на спирачката и зажулено по фара и слюдата...Ще си стоя в нас две седмици Търся медицински сестри за домашно лечение - до 30 години, до 55кг., може и без опит.... пари не искамфиатче Браво 2.0
Коментар
-
nai7 написа:Да се оплача във сряда ми предстои операция за премахването на два пръста на десния крак.А сега да се похваля най после всичко ще свърши и лятото ще го искарам не на работа както всяко лято а на морето.Стискайте палци всичко да мине успешно"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:nai7 написа:Да се оплача във сряда ми предстои операция за премахването на два пръста на десния крак.А сега да се похваля най после всичко ще свърши и лятото ще го искарам не на работа както всяко лято а на морето.Стискайте палци всичко да мине успешно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар