svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване : дееева и тъпите фияти от 100 години карам коли и какви ли не марки и все юнашката .та на фията му се счупи носача на завой добре че карах с 40 ,че преди това имаше 200-220 ...умора на метала било фичка им лелина и умрелите коли .Какви ли не коли съм карал ама такова нещо да ми се умори метала не се е случвало то сега ми е смешно де ,иначе все съм се чудил на тия "идиоти " по пътя с падналите гуми А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуцифиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуци||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:tomazo написа:А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуцифиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:сега ме е яд,че не си го купих от България да строша целия магазин||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Да се оплача - снощи паркирах пред входа на комшиите и днес сутринта предна лява гума пробита на осем места по борда отстрани т.е. не става за никакъв ..йДо сега правих упражнения за луди и смених и четирите зимни с летните.Довечера имам на идея направо да паркирам на платен паркинг и да им запаля всичките коли пред блока - керосин + искра става красиво !!! До колегата kazan: Цецо довечера паркирай по надалеко- ще има ефекта на доминотоAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
и аз да се похваля сега се връщам от пазарлък нови дрешки маратонки няколко ризки няколко тениски и една блузка с дълъг ръкав. Отделно чакам да ми се обадят от сервиза че фичето е готово с новата хидравлична помпа че да и монтирам конзолата с подлакътник от марийка общо взето седмица на пазарлъцитеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар