Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    SokOtPraskova написа:
    Оплаквам се...днес на път за работа ми се случи следното (на приложената по-долу снимка) Още едно благодарско към svetkos_ и към момчето от склада за камъни, което свърши основното, едва ли ще прочете благодарностите, ама поне му дадох някой лев..
    Искам да се оплача: SokOtPraskova ме гонеше от мястото на повредата, но аз най-нахално останах. И както и казах, можех да и потрябвам. Иначе щеше да духа с "О"ста, за да си напомпи гумата (Ади, не се засягай, последното изречение е специално за Оги28б, за да ме вкара в бисерите ). Важното е, че свършихме успешно работа.И второ оплакване, пак от същия потребител: аз не бях възнаграден. А "колегата" получи мазен бакшиш. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Поздрави, SokOtPraskova! И друг път внимавай къде караш.
    Хаха, трябваше да избия от някъде... А нямах по-дребни пари, а ми стана неудобно да му дам по-малко. Момчето до край не ги искаше, ама.. пари са все пак. Имаш я почерпката! ПП - Не се засягам, казано си е точно на място!
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Оплакване : дееева и тъпите фияти от 100 години карам коли и какви ли не марки и все юнашката .та на фията му се счупи носача на завой добре че карах с 40 ,че преди това имаше 200-220 ...умора на метала било фичка им лелина и умрелите коли .Какви ли не коли съм карал ама такова нещо да ми се умори метала не се е случвало то сега ми е смешно де ,иначе все съм се чудил на тия "идиоти " по пътя с падналите гуми А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуци
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуци
        И това че си го купил от германия ли е гарант че е качествен ?! Ментета има навсякъде!!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
          tomazo написа:
          А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуци
          И това че си го купил от германия ли е гарант че е качествен ?! Ментета има навсякъде!!
          това ми беше мисълта и на мен ,даже в чужбина се нагледах на ментета магазини колкото щеш тия чужденците колко са наивни не е истина ,ама защо аз трябва да се трепам ,че някой кенеф иска да спечели 20 евро сега ме е яд,че не си го купих от България да строша целия магазин
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            сега ме е яд,че не си го купих от България да строша целия магазин
            И с право, аз поне счупих носач след зверски удар след който смених цяла скоростна кутия и полуоска! Че май и магарето съм покривил...Абее маании...
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Вчера препих и чак сега се съвзех.... НЕМА ДА ПИЯ ПОВЕЧЕ

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

вчера измих колата и заваля дъжд дагое.....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  вчера измих колата и заваля дъжд дагое.....
                  Кажи нещо ново Който каже, че не му се е случвало, значи лъже.
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача - снощи паркирах пред входа на комшиите и днес сутринта предна лява гума пробита на осем места по борда отстрани т.е. не става за никакъв ..йДо сега правих упражнения за луди и смених и четирите зимни с летните.Довечера имам на идея направо да паркирам на платен паркинг и да им запаля всичките коли пред блока - керосин + искра става красиво !!! До колегата kazan: Цецо довечера паркирай по надалеко- ще има ефекта на доминото
                    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

къде тва искам да гледам
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                        къде тва искам да гледам
                        До МОЛ Варна срещу Отрезвителното.Драскам им клечката и отивам да ям пица!
                        Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

еее изчакай до вторник поне ,че чак тогава идвам във варна ама то ще ти е минал яда абе не че съм подстрекател ама е добра идея :D
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

и аз да се похваля сега се връщам от пазарлък нови дрешки маратонки няколко ризки няколко тениски и една блузка с дълъг ръкав. Отделно чакам да ми се обадят от сервиза че фичето е готово с новата хидравлична помпа че да и монтирам конзолата с подлакътник от марийка общо взето седмица на пазарлъците
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Да се оплача във сряда ми предстои операция за премахването на два пръста на десния крак.А сега да се похваля най после всичко ще свърши и лятото ще го искарам не на работа както всяко лято а на морето.Стискайте палци всичко да мине успешно

Коментар

nai7 - надявам се всичко да е наред..Аз да се оплача: не ми работи дясната предна чистачка - изобщо не помръдва. Не знам към кой да се обърна да я види..
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X