Оплаквам се...днес на път за работа ми се случи следното (на приложената по-долу снимка) Още едно благодарско към svetkos_ и към момчето от склада за камъни, което свърши основното, едва ли ще прочете благодарностите, ама поне му дадох някой лев..
Искам да се оплача: SokOtPraskova ме гонеше от мястото на повредата, но аз най-нахално останах. И както и казах, можех да и потрябвам. Иначе щеше да духа с "О"ста, за да си напомпи гумата (Ади, не се засягай, последното изречение е специално за Оги28б, за да ме вкара в бисерите ). Важното е, че свършихме успешно работа.И второ оплакване, пак от същия потребител: аз не бях възнаграден. А "колегата" получи мазен бакшиш. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Поздрави, SokOtPraskova! И друг път внимавай къде караш.
Хаха, трябваше да избия от някъде... А нямах по-дребни пари, а ми стана неудобно да му дам по-малко. Момчето до край не ги искаше, ама.. пари са все пак. Имаш я почерпката! ПП - Не се засягам, казано си е точно на място!
Оплакване : дееева и тъпите фияти от 100 години карам коли и какви ли не марки и все юнашката .та на фията му се счупи носача на завой добре че карах с 40 ,че преди това имаше 200-220 ...умора на метала било фичка им лелина и умрелите коли .Какви ли не коли съм карал ама такова нещо да ми се умори метала не се е случвало то сега ми е смешно де ,иначе все съм се чудил на тия "идиоти " по пътя с падналите гуми А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуци
А носача е оригинален ,лично съм го купувал от Германия ,представям си тия дето си купуват турски и китайски боклуци
И това че си го купил от германия ли е гарант че е качествен ?! Ментета има навсякъде!!
това ми беше мисълта и на мен ,даже в чужбина се нагледах на ментета магазини колкото щеш тия чужденците колко са наивни не е истина ,ама защо аз трябва да се трепам ,че някой кенеф иска да спечели 20 евро сега ме е яд,че не си го купих от България да строша целия магазин
Да се оплача - снощи паркирах пред входа на комшиите и днес сутринта предна лява гума пробита на осем места по борда отстрани т.е. не става за никакъв ..йДо сега правих упражнения за луди и смених и четирите зимни с летните.Довечера имам на идея направо да паркирам на платен паркинг и да им запаля всичките коли пред блока - керосин + искра става красиво !!! До колегата kazan: Цецо довечера паркирай по надалеко- ще има ефекта на доминото
и аз да се похваля сега се връщам от пазарлък нови дрешки маратонки няколко ризки няколко тениски и една блузка с дълъг ръкав. Отделно чакам да ми се обадят от сервиза че фичето е готово с новата хидравлична помпа че да и монтирам конзолата с подлакътник от марийка общо взето седмица на пазарлъците
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Да се оплача във сряда ми предстои операция за премахването на два пръста на десния крак.А сега да се похваля най после всичко ще свърши и лятото ще го искарам не на работа както всяко лято а на морето.Стискайте палци всичко да мине успешно
nai7 - надявам се всичко да е наред..Аз да се оплача: не ми работи дясната предна чистачка - изобщо не помръдва. Не знам към кой да се обърна да я види..
Коментар