Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.
    Освен че е титанично прост, силно подозирам, че въпросния субект има проблеми с психиката.

Коментар

Оплаквам се...днес на път за работа ми се случи следното (на приложената по-долу снимка) Още едно благодарско към svetkos_ и към момчето от склада за камъни, което свърши основното, едва ли ще прочете благодарностите, ама поне му дадох някой лев..
      Прикачени файлове
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

donnna написа:
        heraldita написа:
        се оказва че и целия багажник ми е хлътнал леко навътре от удара, при което сега пластините (тия дето дават контакт за задната чистачка примерно) на задната врата и купето се разминават
        ако това ще те успокои - не си сама - мойта по рождение не и работи задната чистачка поради същата причина да се оплача - вчера щях да си загубя въздушния филтър и кутията му лашнали се гайките, щипката се отворила... тя щипката не държеше хубаво... махнах я... сложих тел Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 завих по две гайки на шпилките и съм № 1
        не ме успокоява щото мразя нещо по колата да не ми е наред или да не работи, веднага хващам да го оправям... хитът беше като разбрах, че трябва да свети лампичка в гнездото на заплката, а аз като я купих колата не светеше.... разглобиха ми половината купе да я сменят тая нищо и никаква лампичка, ама сега като отворя пепелника и светва ....това към хвалбите, че добре се грижа за пунтакаи още една хвалба: изпънаха ми багажника и наместиха всичко, сега всичко си работи супер, остава само малко бояджийска работа отзад след удара и съм готова и горе-долу вече са нацелили тампона на скоростите, колата вече не се тресе (абе май пак усещам мнооого леки вибрации, ама почти незабележими)....остава и Евроинс да ми покрие достатъчно разходите но това по-късноо ще го разбера
        Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

fihi написа:
          coolboby написа:
          То разправиите бяха повече.Съжалявах, че изобщо излязох от колата да го питам тъп ли е.30-тина минути се разправях с него, защото оня не млъква, пък аз мразя някой по-тъп от мен да ми повишава тон и да ми се прави на отракан.
          Боби, ’оди пий едно и не се занимавай с простаци. Мъж на години пък се държи кат’ хлапак. Премести си го от единия крачол в другия и готово.
          Това и направих!Вбесява ме факта като си мисли, че е известен всичко му е позволено. Вбесява ме това, че хем той е виновен и ме нарича келеш който не може да кара!Имал парктроник, камера за задно виждане. Ам за какво ти служат бе толуп? Вбесява това, че ме заплашва с убииство пред сумати народ, казах му, че има свидетели и да си мери приказките с какво ме заплашва! Още като изкочи от колата "Ти знаеш ли кой съм аз?" Слабо ме валнува кой е, ако ще и Барак Обама да беше, всички сме равни!!!Продължават да ми избиват чевиите като се сетя за тая случка.ПС. Съжалявам, че занимавам колегите с мойте глупости, но 100% всички са имали взимане даване с подобен род хора!Лека вечер

Коментар

Отивам днеска на паркинга да си плащам за кемпера дето го пазят - вдигнали таксата от 40 на 54 лева. Без предизвестие без нищо, ако щеш. В същото време смъкнали заплатата на охраната ’защото е криза и трябва да влезнат в положението на фирмата’ Цялата работа е че му е препълнен паркинга, знае че и да избягат клиенти други ще дойдат. Човешката лакомия край няма. Миналата година по това време пак вдигна с 30% по това време, айде да дойдат да ми разправят пак че сме с инфлация 5%.

Коментар

Оплакване - ще се мре от стомах,вече 9-ти ден.Не ми дадоха направление и утре ще се изръсим за преглед в Пирогов.Още едно - малката гад счупи на баща си почти новия телефон.Хвалба - преди няколко дни имахме концерт в Благоевград и Кюстендил.Това беше първото излизане на Калина извън София.Видяхме се с Киро и дори направихме едно непредвидено гости.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Да се оплача-вчера паднах с колелото и почти се потроших.Сега,през почивните дни,на легло и с патерици.
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

coolboby написа:
                  Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.
                  Колега,това е най-тъпия човек,с когото съм водил диалог.Един ден дойде в нашия сервиз с развалена видеокамера,по-стара от Библията.Думите му бяха:*Пичове,оправете я,ще почерпа-кебапчета,жени,квото кажете*.Бахти малоумника.Като му казах ,че ще я оправим срещу 150лв,изчезна на минутата. Ей такива ми са много смешни-*Знаеш ли кой съм аз*.Кой си бе ,мама ти и торбата с л*айна. Ядосах се.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                    coolboby написа:
                    Колега,това е най-тъпия човек,с когото съм водил диалог.Един ден дойде в нашия сервиз с развалена видеокамера,по-стара от Библията.Думите му бяха:*Пичове,оправете я,ще почерпа-кебапчета,жени,квото кажете*.Бахти малоумника.Като му казах ,че ще я оправим срещу 150лв,изчезна на минутата. Ей такива ми са много смешни-*Знаеш ли кой съм аз*.Кой си бе ,мама ти и торбата с л*айна. Ядосах се.
                    Начукай му канчето с някоя летва да нете болят ръцете . Кажи на колегите ти като дойде с полиция да се оплачат и те и да кажат че ти не работиш там а си отишъл и тях да претисняваш :D Добре че е дошъл този който си набил иначе тях си щял да биеш Въобще нете познават , някакъв луд си бил който е нахлул в сервиза и е пребил току що влезлия потърпевш.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Да се оплача, че не смея да си карам Фиата поради заболяване от почти сдал багажа съединител. Поради това заболяване скъсах жило и майстора и препоръча да не го карам много да не пристигам пак завързан за москвича на баща ми. Уж съм чел във форума че колеги карат без съединител аз нещо не се справих явно си е и до умение.
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

Айде и аз... Счупил съм дисплея на фотоапарата без да разбера как... много ме е яд и сега се чувствам все едно съм сляп и друго, утре няма да мога да отида на бала на един приятел. Като цяло прецакана седмица, но добре че свърши дано почивните дни са по приятни

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                        ex:Opel Kadett 1.3
                        ex:Fiat 125p
                        ex:Москвич 412

Коментар

ruNNer написа:
                          Да се оплача, че не смея да си карам Фиата поради заболяване от почти сдал багажа съединител. Поради това заболяване скъсах жило и майстора и препоръча да не го карам много да не пристигам пак завързан за москвича на баща ми. Уж съм чел във форума че колеги карат без съединител аз нещо не се справих явно си е и до умение.
                          Ти ги остави тея майстори със изхабени скорости, дето карат без съединител, то на приказки е лесно, ама като им се прецака съединителя, и не могат 50 метра да минат. Верно че не е особено трудно да се направи, ама като си със здрава кола. А когато си с потрошена, си под напрежение и не е точно така.

Коментар

ogi28b написа:
                            Ти ги остави тея майстори със изхабени скорости, дето карат без съединител, то на приказки е лесно, ама като им се прецака съединителя, и не могат 50 метра да минат. Верно че не е особено трудно да се направи, ама като си със здрава кола. А когато си с потрошена, си под напрежение и не е точно така.
                            Лесно е, стига да има кой да те бутне да влезе първа, ако се наложи да спреш. Миналата година по това време на една екскурзия в Гърция се счупи. За щастие се наложи да спираме само 2 пъти - на границата и в Свиленград на едно кръстовище. Иначе, на границата бакшишите се изредиха един по един да дават съвети... Даже единият се хвалеше как 50000 км е крал без съединител (сигурно е имал някое циганче да бута колата) оплаквам се: климатикът пак спря да работи. За щастие поправката включва и гаранция, затова на 7-ми пак ще го гледат
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

coolboby написа:
                              къде се случи това?
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                Оплаквам се...днес на път за работа ми се случи следното (на приложената по-долу снимка) Още едно благодарско към svetkos_ и към момчето от склада за камъни, което свърши основното, едва ли ще прочете благодарностите, ама поне му дадох някой лев..
                                Искам да се оплача: SokOtPraskova ме гонеше от мястото на повредата, но аз най-нахално останах. И както и казах, можех да и потрябвам. Иначе щеше да духа с "О"ста, за да си напомпи гумата (Ади, не се засягай, последното изречение е специално за Оги28б, за да ме вкара в бисерите ). Важното е, че свършихме успешно работа.И второ оплакване, пак от същия потребител: аз не бях възнаграден. А "колегата" получи мазен бакшиш. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Поздрави, SokOtPraskova! И друг път внимавай къде караш.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X