///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
едно оплакване--днес в София един педе%=ски таксиджия, в студентски град видях как нарочно напръска 4-5 човека на спирката, ама нарочно бързо мина през локвата, кривна, за да уцели локвата... девойчетата станаха като след баня... направо не можах да повярвам на очите си...много побеснях, значи такива мизерни същества не трябва да се наричат хора, боклук кирлив, мръсен...Опел Корса караше..A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Да се похваля :D Днес ми се обади дядо от село да ми съобщи благата вест че вече ми е купил прасенце което ще ми подготвя от сега за коледа Добър човечец , да ми е жив и здрав Да илядиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Оплакване: За мое голямо съжаление поразиите по колата са много по-големи, отколкото изглеждаше на пръв поглед..... освен потрошени тампони на двигателя и на скоростите (които смениха в сервиза, но колата продължава да се тресе и скоростният лост се мести целия наляво-надясно при най-малката неравност на пътя), се оказва че и целия багажник ми е хлътнал леко навътре от удара, при което сега пластините (тия дето дават контакт за задната чистачка примерно) на задната врата и купето се разминават вместо да се опират една в друга и все едно съм с отворен багажник, от което пък алармата ми не работи като хората.... иде ми да ревна с глас, до петък си имах количка в идеално състояние, а сега кой знае какво ходене по мъките ме чака, докато я приведа в същия вид и състояние... а онзи идиот все пак обеща да даде пари макар и след еди-колко си време... не ми остава нищо друго освен да чакам (но съм решила ако не ги даде.....имам му адреса, мисля да разбера от собствен опит какво е да си вандал ) НО МНОГО МЕ ЯД ЗА ПОВРЕДИТЕ ПО КОЛАТА!!!! Возя си детето в тази кола и искам всичко да е на 6 по нея... е беше, ама вече не е, не ща и да мисля сега колко време, пари и нерви ще ми струва да оправя тия нещаPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Atanas71 написа:Да се похваля :D Днес ми се обади дядо от село да ми съобщи благата вест че вече ми е купил прасенце което ще ми подготвя от сега за коледа Добър човечец , да ми е жив и здрав Да илядиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
heraldita написа:се оказва че и целия багажник ми е хлътнал леко навътре от удара, при което сега пластините (тия дето дават контакт за задната чистачка примерно) на задната врата и купето се разминаватFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
fihi
Оплаквам се - днес имах отвратително наапрегнат денХваля се - сега пия ракия със салата, направена с много любов от най-голямото БЕБЕ вкъщи(Irka_fihi).
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
fihi
coolboby написа:То разправиите бяха повече.Съжалявах, че изобщо излязох от колата да го питам тъп ли е.30-тина минути се разправях с него, защото оня не млъква, пък аз мразя някой по-тъп от мен да ми повишава тон и да ми се прави на отракан.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар