Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Иииииииии - да се изфукам аз , че не се стърпявам - Живка вече е с новите пантофки - малиии! И да се оплача - гадни смешни мишелини! Дано да мога по-бързо да си взема любимите ми пирелита, че със старите се налага да се разделя!
    Кога успя да се похвалиш бе Живко тъкмо минах покрай вас и гледам красавицата с нови джантички ? Аре да са ви честити и да им са радвате :D .
    http://vbox7.com/play:1631a342
    http://www.vbox7.com/play:316f1b62
    http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
    http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Утре ще избухна на срещата с новите джентилета - 7J! Ама чакай - и задните дискови са наред!

Коментар

едно оплакване--днес в София един педе%=ски таксиджия, в студентски град видях как нарочно напръска 4-5 човека на спирката, ама нарочно бързо мина през локвата, кривна, за да уцели локвата... девойчетата станаха като след баня... направо не можах да повярвам на очите си...много побеснях, значи такива мизерни същества не трябва да се наричат хора, боклук кирлив, мръсен...Опел Корса караше..
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Да се похваля :D Днес ми се обади дядо от село да ми съобщи благата вест че вече ми е купил прасенце което ще ми подготвя от сега за коледа Добър човечец , да ми е жив и здрав Да иляди
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Оплакване: За мое голямо съжаление поразиите по колата са много по-големи, отколкото изглеждаше на пръв поглед..... освен потрошени тампони на двигателя и на скоростите (които смениха в сервиза, но колата продължава да се тресе и скоростният лост се мести целия наляво-надясно при най-малката неравност на пътя), се оказва че и целия багажник ми е хлътнал леко навътре от удара, при което сега пластините (тия дето дават контакт за задната чистачка примерно) на задната врата и купето се разминават вместо да се опират една в друга и все едно съм с отворен багажник, от което пък алармата ми не работи като хората.... иде ми да ревна с глас, до петък си имах количка в идеално състояние, а сега кой знае какво ходене по мъките ме чака, докато я приведа в същия вид и състояние... а онзи идиот все пак обеща да даде пари макар и след еди-колко си време... не ми остава нищо друго освен да чакам (но съм решила ако не ги даде.....имам му адреса, мисля да разбера от собствен опит какво е да си вандал ) НО МНОГО МЕ ЯД ЗА ПОВРЕДИТЕ ПО КОЛАТА!!!! Возя си детето в тази кола и искам всичко да е на 6 по нея... е беше, ама вече не е, не ща и да мисля сега колко време, пари и нерви ще ми струва да оправя тия неща
            Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Atanas71 написа:
              Да се похваля :D Днес ми се обади дядо от село да ми съобщи благата вест че вече ми е купил прасенце което ще ми подготвя от сега за коледа Добър човечец , да ми е жив и здрав Да иляди
              Днес това прасенце се сдоби и с нов апартамент.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.

Коментар

heraldita написа:
                  се оказва че и целия багажник ми е хлътнал леко навътре от удара, при което сега пластините (тия дето дават контакт за задната чистачка примерно) на задната врата и купето се разминават
                  ако това ще те успокои - не си сама - мойта по рождение не и работи задната чистачка поради същата причина да се оплача - вчера щях да си загубя въздушния филтър и кутията му лашнали се гайките, щипката се отворила... тя щипката не държеше хубаво... махнах я... сложих тел Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 завих по две гайки на шпилките и съм № 1
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

coolboby написа:
                    Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.
                    хе, хе, Митьо The Gun
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Оплаквам се - днес имах отвратително наапрегнат денХваля се - сега пия ракия със салата, направена с много любов от най-голямото БЕБЕ вкъщи(Irka_fihi).

Коментар

Да се похваля: Смених си копчето на аварийните, че не ми светеше едната лампа и си направих капачката на резервоара да се заключва.

Коментар

naskobg написа:
                          Да се похваля: Смених си копчето на аварийните, че не ми светеше едната лампа и си направих капачката на резервоара да се заключва.
                          Как, защото моя механизъм за заключване нещо се е прецакал?

Коментар

coolboby написа:
                            Много ли те удари свинята дебела мръсна грозна и тъпа?
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

То разправиите бяха повече.Съжалявах, че изобщо излязох от колата да го питам тъп ли е.30-тина минути се разправях с него, защото оня не млъква, пък аз мразя някой по-тъп от мен да ми повишава тон и да ми се прави на отракан.

Коментар

coolboby написа:
                                То разправиите бяха повече.Съжалявах, че изобщо излязох от колата да го питам тъп ли е.30-тина минути се разправях с него, защото оня не млъква, пък аз мразя някой по-тъп от мен да ми повишава тон и да ми се прави на отракан.
                                Боби, ’оди пий едно и не се занимавай с простаци. Мъж на години пък се държи кат’ хлапак. Премести си го от единия крачол в другия и готово.

Коментар

Working...
                                X