Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача: Днес след 2 години вярна служба фиатката за първи път ме остави на пътя - скъсах жилото на съединителя
    Brava 1.6 ELX

Коментар

nai7 написа:
      Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.
      Стига бе! Това е ужасно. Стискам ти палци да се оправиш бързо.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днеска ми е много лигаво. Почти си намерих врата за фиатчето, но още не бързам да се радвам докато не я видя сменена.

Коментар

style34 написа:
          nai7 написа:
          Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.
          Стига бе! Това е ужасно. Стискам ти палци да се оправиш бързо.
          Гадно е но поне се радвам че видях щерка си,това ще ми е за урок преди да ми се случи това си мислех че съм недосегаем виках си на мен това неможе да ми се случи но явно може.Утре на превръзката ще кажат дали ще режат двата или единия и другия до полвината но рязане ще има.Бях 20 дена във болницата и през времето което бях там разбрах едно че нямаш ли пари умираш по точно те уставят да умреш

Коментар

nai7 написа:
            Бях 20 дена във болницата и през времето което бях там разбрах едно че нямаш ли пари умираш по точно те уставят да умреш
            За съжаление това е жестоката истина. Скоро оперираха мъжа на сестра ми, всичко се прави за пари и ако имаш пари, иначе кучета те яли.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              nai7 написа:
              Бях 20 дена във болницата и през времето което бях там разбрах едно че нямаш ли пари умираш по точно те уставят да умреш
              За съжаление това е жестоката истина. Скоро оперираха мъжа на сестра ми, всичко се прави за пари и ако имаш пари, иначе кучета те яли.
              Така е от 30 Март до 19 Април бях там и през това време във оделението умряха 13 човека,имаше един ден във който санитарката бяга до стаята на сестрите и ги вика че някакъв във стая 607 си заминава а сестрата ами какво да направим то като е тръгнало неможе да се спре и човека си отиде.Добре че шефа ми е човек всяка седмица лекаря който ме лекува получава 100 лв.Стаята ми е със климатик имам си и кабелна естествено се плаща кабелната 3 лв за 24 часа дистанционото е 30 лв като после ти ги връщата ама все пак даваш 0,50 ст за ползване,да не си там но е разбираемо сестрите вземат 360 лв а санитарките 280 лв държавата ни е скапана.

Коментар

nai7 написа:
                Гадна работа. Извинявай, че така ще попитам, но как се случи това и толкова силно ли е изгарянето на тези пръсти, че искат да ги отстранят?

Коментар

peho написа:
                  nai7 написа:
                  Гадна работа. Извинявай, че така ще попитам, но как се случи това и толкова силно ли е изгарянето на тези пръсти, че искат да ги отстранят?
                  Ами как да ти кажа сваляхме едно желязо но над нас имаше делекопровод със 20,000 волта,желязото беше на една страна и видях че тръгва към жиците реших да го завъртя за да не би да се удари и да скъса някоя жица че долу бяхме 5 човека и си викам може да стане по лошо.Мислех си ще бъда много бърз но краниста вдигна рязко и се започна,опитвах се да се дръпна но не ставаше,само успях да си помисля край малката остана без баща и после видях шефа ми отгоре да крещи да дишам.Имах ръкавици свалиха ми ги на едната ръка беше долу горе добре само показалеца е пострадал и немога да го движа понеже сухожилието се вижда и е стопено но за 6 месеца ще се оправи на дясната ръка дланта и основата на пръстите е по сериозно но ще се оправи,на десния крак е по сериозно той единия пръст е напълно черен а другия има малки шансове да се оправи но много малки.Само чакане му е майката но беше страшно благодарение на това че съм имал много здраво сърце съм още жив лекаря ми вика че съм най невероятния късметлия.

Коментар

Скорошно оздравяване ти желая. А не е ли твърде скоро, за да си вадят заключение докторите, че няма да се оправят пръстите ти? Просто ми се иска да се възтановиш напълно, заради това така питам.

Коментар

peho написа:
                      Скорошно оздравяване ти желая. А не е ли твърде скоро, за да си вадят заключение докторите, че няма да се оправят пръстите ти? Просто ми се иска да се възтановиш напълно, заради това така питам.
                      Ами и аз незнам но втория пръст е напълно черен и исъхнал вливаха ми някъкви съдоразширяващи и сега само ще се чака,ако имаш пари ти вливат хубави медикаменти ама нямаш ли най слабите хубавите струват 700 лв 10 ампули.

Коментар

nai7 написа:
                        peho написа:
                        Ами и аз незнам но втория пръст е напълно черен и исъхнал вливаха ми някъкви съдоразширяващи и сега само ще се чака,ако имаш пари ти вливат хубави медикаменти ама нямаш ли най слабите хубавите струват 700 лв 10 ампули.
                        лошо селски, лошо... ако има нещо - звънкай - квото мога ши помагам... телефона ми го има тук във форума - или на лични....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          nai7 написа:
                          peho написа:
                          лошо селски, лошо... ако има нещо - звънкай - квото мога ши помагам... телефона ми го има тук във форума - или на лични....
                          Благодаря ти колега

Коментар

Колеги колко може да се продаде фиат браво 1.9 JTD SX 105 и има ли смисъл. Иска ми се по голяма кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 . Като знаете колко вървят колите напоследък....
                            I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

cls618 написа:
                              Колеги колко може да се продаде фиат браво 1.9 JTD SX 105 и има ли смисъл. Иска ми се по голяма кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 . Като знаете колко вървят колите напоследък....
                              Ако искаш нормални пари - трудна работа, по-добре потърси някакъв бартер и ти да доплащаш.
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

cls618 написа:
                                На секундата може да се продаде за 500 лева, веднага ще го платя, без да го гледам, както е го купувам.

Коментар

Working...
                                X