Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

вземи хапове волтарен ретард 100 от опит зна действат

Коментар

Ако не се гъбаркаш - волтарен гел
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
        Преди малко така жестоко ми се схвана кръста, че направо видях звезди посред бял ден. И то не като съм вдигал нещо, а просто така, както си стоях, и да вдигна капака на едно Браво, и като ме секна.... едвам се изправих. Кво да права, едвам се движа?
        Трябваше да те масажирам, тъй като аз съм виновен . Иначе с Фастум Гел се намажи, виж, не се сетих да ти го предложа като вариант. Вечер е задължително мазането на мястото с болката. Иначе с един лек масаж би трябвало да те поотпусне.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача: един месец ще карам с акт, защото съм гъзар и си карам с халогени....
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
            Да се оплача: един месец ще карам с акт, защото съм гъзар и си карам с халогени....
            Ами така е като си турбо гъзар шегичка...Аз пък вече не си знам цвета на колата ,валя 6 пъти за 2 дни и то за по 10-на минути колкото да не може вятъра ,който го няма ,да издуха прахта от колата!!!
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

iceflame написа:
              Кофти работа, аз ги пускам само като съм си в квартала и се прибирам от приятелката ми към нас - 1 км. Иначе се съобразявам с това кога трябва да са пуснати по закон.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

iceflame написа:
                И аз имам един акт за същото от преди почти 3 години. Още ме чака държавата да й дам едни 20лв. Ще си чака де докато не ми изтече някой документ!!!

Коментар

Да се оплача -натрошихаме от бой с яйца и ме ужили пчела кофти ама факт!Да се похваля почнах да си сънувам новата кола(до края на май трябва да е в гаража ми) но не с мотора който исках
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

да се пофаля - купих СД на Синята птица - ЛъГъ както казва чичкото от Змиево
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да се оплача..... тежа вече 184 килограма, изядох последните дни приблизително пет големи козунака, четири от които парещи.... Да се похваля..... с последните сухи остатъци козунак, жена ми направи невероятен сладкиш с локум, сметана и бисквити.Друго да се оплача - след Великден, ми останаха здрави само двете яйца.....голям бой ядох. И отпред и отзад....

Коментар

Хвалба - ходихме да гледаме коли и покарах една 156-ца 2.4. Хареса ми !
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хваля се: След малко отивам да си взема двете принцеси от Шейново.Оплакване: Още не съм гушкал Калинчето. Хвалба: Днес най-накрая ще я гушна.

Коментар

fihi написа:
                            Хваля се: След малко отивам да си взема двете принцеси от Шейново.Оплакване: Още не съм гушкал Калинчето. Хвалба: Днес най-накрая ще я гушна.
                            Това е страхотно,че се пребират!!! Ще чакаме снимки
                            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.

Коментар

Да се оплача разпрах си задната гума. Тя и без това си беше за смяна де.И сега да се похваля - имам нови задни гуми. Сивсем непредвидено фиатката си получи великденски подарък.

Коментар

Working...
                                X