Да се оплача на Бравото днеска вече окончателно му замина аксиалния лагер.И от утре пеш и в следващи 3,4 месеца няма да карам защото няма пари за съединител .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се похваля - отидох до Пазарджик и се върнах със заредено гориво за около 11-12 лева. Обичам цената на газта, както и газовия си инжекцион А сега се похваля - отидох до Пазарджик за да си взема лети джанти - http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=124783 . След неколко месечно ходене по мъките и търсене на 14’’ джанти, които не се предлагат за 5 или 600 лв си намирах такива които да ми харесват и на приемлива цена Е, трябва и да се оплача. Върнах се в София към 9 часа и не можах да ги сложа на колата, защото нямам болтове, а магазина на гумаджийницата беше затворил преди половин час Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
Коментар
-
Оплакване: Срамота http://auto.dir.bg/2009/04/14/news4293455.html#Scene_1The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Humppa
donnna написа:да се пофаля - вдигнаха ми несимволично заплатата
Коментар
-
да се пхваля и аз,сдобих се с оригинално касетофонче за мареата,каквото търсех,че да не е зее дупката в таблото с някое друго :D да се и оплача,че преди ни вдигаха заплатите на 3 месеца,сега вече 7ми месец тъпчем на едно място,писна ми с тия глупост за свтовна криза,я погледнете магазините-ПЪЛНИ СА,каква криза е това?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Да се оплача - от 2 дни не мога да се вредя да пиша във форума от мъжа си!Да се похваля - днес е на работа и ще се вихря на воля. Още хвалби - пак се уредихме с карта за море, 10 дни на Несебър,супер кеф.Ама още не сме платили картата...Оплакване - вчера ходихме до Кюстендил за гледаме една Мареа,ама не я харесахме.Но пък си взехме печат от Художествената галерия "Владимир Димитров- Майстора".Хвалба - капарирахме друга Мареа в София,която аз избрах."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля! :DВчера ме даваха в Забранена любов :D. Бях на Автогарата с оранжевото яке, където се целувах с булката. Толкова смешно ни беше, че... сега като се видях, изглеждахме смешни и отстрани. хахахаха Наистина беше мн смешно на място. :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да се оплача - Дизеловия раздел във форума на пежо е много скучен. Преди две седмици - за 4 дни имаше общо 3 поста в целия раздел, от които 2 бях написал аз, а сега от тогава непрекъснато се върти някаква тема за "заглъхва - горивен филтър или дюзи", и последният пост е от сряда, вече сме почти неделя.
Коментар
-
Оплакване:неща да видя храна,днес от маса на маса,едва се движа-ще почвам да се търкалям,дано да ми е по лесно предвижването!!!Оххх как хубавко завяля,само за ...... в топличкото легалце!!!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар