Оплакване: Изпита мина много зле... според мен поне.. мамка му и гърлото още ме боли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се оплача- в събота имахме концерт и май не мина много добре.След него имаше коктейл,който е платил Андрей Арнаудов -водещият на Мюзик айдъл и за пореден път наблюдавах как българинът се блъска за манджа на аванта,ужас!Водещ на концерта беше Димитър Павлов и много ми се искаше да го заговоря из коридорите,щот е потребител в нашия форум,но така и не посмях.Яд ме е!Хвалба- след концерта пак ходихме на кръчма и си изкарахме весело."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Да се оплача- в събота имахме концерт и май не мина много добре.След него имаше коктейл,който е платил Андрей Арнаудов -водещият на Мюзик айдъл и за пореден път наблюдавах как българинът се блъска за манджа на аванта,ужас!Водещ на концерта беше Димитър Павлов и много ми се искаше да го заговоря из коридорите,щот е потребител в нашия форум,но така и не посмях.Яд ме е!Хвалба- след концерта пак ходихме на кръчма и си изкарахме весело.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Такаааа,по-противен ти е най-вероятно Андрей,щот няма такава лигня.Колкото до коктейла - концертът беше в памет на проф.Васил Арнаудов,един от най-добрите хорови диригенти в България,чийто син е въпросният Андрей.Наемът на зала "България",където пяхме,и коктейлът след това,които е платил Андрей,е явно някакъв вид благодарост към хората,които са почели паметта на баща му,мисля,че беше редно да остана,най-малкото от уважение.Ако те вълнува какво съм консумирала - изпила съм 2 чаши нат.сок.В случая се хваля с участието си в концерта,а не с коктейла.А се хваля,защото нашата диригентка е била най-добрата му студентка и за нея беше жизненоважно да участваме.Не знам дали си въобразявам,но като че ли усетих нотка на заяждане в поста ти.Права ли съм?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явор Митев
Ванката / fihi / има най-шантавата жена на света....ама аз за туй си я тача... По няколко пъти на ден го питам как е жена му, роди ли вече...а наща ходи да се напъва по разни концерти, търчи по коридори и си пиива сокчета...Смела жена...ЕВАЛА!!!Оплакване....- вися кат идиот на едно пристанище, ветъро ме вее, текат ми сополите кат на щерка ми, умиргам от студ, ама...ко да праиш. Поне нет има
Коментар
-
Irka_fihi написа:...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не зная за хвалене или за оплакване е - платих си данъка за Бравата :D.157,32 за 2009г.26,22 за миналата + 4,29 лихви някакви = Общо 187,83.Направо си ме обраха.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Да се оплача! Продали са Бравото ХГТ, което исках да взема на лизинг, даже човекът ме запозна и с всички условия! И съм много разочарован, защото си беше наистина ОФЕРТА! Даже бях готов да дам моята бангия за жълти стотинки, както е в чудесно състояние, НО... Няма мен да чакат, я... Както обичам да казвам - другия път... Въпреки това продължавам да си продавам колица, понеже ми трябват спешно парички. Иначе дано новият собтсвеник е от нашия форум или да се регистрира и само безаварийно, макар да му завиждам... Беше наистина кукла... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Чак ми идваше да се разрева, толкова яд за една пуста кола никога не ме е било...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар