///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
Хваля се: таз’ "част" току-що ми направи салатка и сега си пия ракийката с кеф, макар и изморен от продължителния ден.
Коментар
-
fihi написа:Хваля се: таз’ "част" току-що ми направи салатка и сега си пия ракийката с кеф, макар и изморен от продължителния ден.
Коментар
-
Inessita написа:Irka_fihi написа:Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"...Хваля се - накупих си сума ти видове сладки и сега ги гнетя пред телевизора.
Ама съм на диета. Айде де се похваля, че съм минус 4 кила живо тегло.
Що не си вземеш от разните му сладки,дето са за диабетици,без захар,но пак са хубави?Има ги много на пазара.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Хваля се! 1. Днес получих солидна финансова инжекция - клиент си плати.2. На съпругата и предложиха постоянен договор в Райфайзен, че беше на срок за изпитване досега.Едва ли не първите добри новини тази година, след всички болести на деца и възрастни роднини...10 -ти април се очертава хубав ден за българската демокрация. :D
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хваля се! 1. Днес получих солидна финансова инжекция - клиент си плати.2. На съпругата и предложиха постоянен договор в Райфайзен, че беше на срок за изпитване досега.Едва ли не първите добри новини тази година, след всички болести на деца и възрастни роднини...10 -ти април се очертава хубав ден за българската демокрация. :D
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
BolgAryan написа:Оплаквам се: изведнъж нещо ми стана и не мога да паркирам успоредноНезависимо дали паркирам на място за 2 коли или пък е по малко дори и от моята - винаги опирам задната гума. И така вече 2-3 седмици подред. Какво стана - не знам.
Бяхте ти и още две момчета. Това беше към 12,40 часа.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега, не съм бил аз. От 9 без нещо сутринта колата ми е закотвена в един от подземните паркинги на бизнес парка и не е мърдала. Или... поне така се надявам, но аз със сигурност не съм
А ти, кой блок си? Има не малко форумци от Обединеното Кралство, но до сега май нито един не съм засичал
Коментар
-
A така,’сичко ша си кажете...Ако някой го интересува,ние с Фихи сме в 405 блок,който е на майната си,има една каса за плащане на разни сметки,та ние сме до нея.Вие сигурно сте някъде по-надолу.Скоро се запознахме с колегата Колев -той пък е в блока над нас,ама ще ви излъжа кой номер беше.Фихи предлагаше да си правим срещи в Ориндж Каунти (ние пък така му викаме).А днес е цял ден почти в Бизнес парка,колега Bolg Aryan,ти да не работиш там?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар