Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Айде да се похваля - смених най-важната част на колата, поради чести откази, сривове в системата и неправилно функциониране - оказа се дефектна и крива - върнах я на производителите! Мога да дам инструции за демонтажа на старата и дефектирала такава - илиза малко трудно и с шутове - става въпрос за жената!
    Ай стига бе!

Коментар

И да се оплача - таз’ "част" ми съсипа целия Батак и ме прибра да си лягаме още в 1 часа!

Коментар

Хваля се: таз’ "част" току-що ми направи салатка и сега си пия ракийката с кеф, макар и изморен от продължителния ден.

Коментар

Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"... Хваля се - накупих си сума ти видове сладки и сега ги гнетя пред телевизора.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"... Хваля се - накупих си сума ти видове сладки и сега ги гнетя пред телевизора.
            Офф как ми се яде и на мене сладичко Ама съм на диета. Айде де се похваля, че съм минус 4 кила живо тегло.

Коментар

fihi написа:
              Хваля се: таз’ "част" току-що ми направи салатка и сега си пия ракийката с кеф, макар и изморен от продължителния ден.
              Ирка е наш човек, ама Ваньо питаш ли ме, брато, как "частта" изкоментира всеки от колегите на срещата! С колко клизми тръгнахме? Жената сменям, Живка - никога!

Коментар

Inessita написа:
                Irka_fihi написа:
                Офф как ми се яде и на мене сладичко Ама съм на диета. Айде де се похваля, че съм минус 4 кила живо тегло.
                Aз пък съм + 10 кила живо тегло,ама не ми дреме,с’я ми се е паднало... Що не си вземеш от разните му сладки,дето са за диабетици,без захар,но пак са хубави?Има ги много на пазара.
                Ванга

Коментар

Да се оплача искааааааааам - няма живо пиле в този форум,няма с кого да си хортувам.Срамота!Един път и на мен да не ми се спи и к’во???Допреди малко се мотаеше един колега,ама и той изчезна някъде...
                  Ванга

Коментар

Оплаквам се: изведнъж нещо ми стана и не мога да паркирам успоредно Независимо дали паркирам на място за 2 коли или пък е по малко дори и от моята - винаги опирам задната гума. И така вече 2-3 седмици подред. Какво стана - не знам.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"...
                      Ама много лошо ни прецакват с този Вип Брадър - не си спазват програмата, а аз всяка вечер се приспивам с този сериал, даже според него сме си направили и графика за къпането и приспиването на бебето :D
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Хваля се! 1. Днес получих солидна финансова инжекция - клиент си плати.2. На съпругата и предложиха постоянен договор в Райфайзен, че беше на срок за изпитване досега. Едва ли не първите добри новини тази година, след всички болести на деца и възрастни роднини...10 -ти април се очертава хубав ден за българската демокрация. :D
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Хваля се! 1. Днес получих солидна финансова инжекция - клиент си плати.2. На съпругата и предложиха постоянен договор в Райфайзен, че беше на срок за изпитване досега. Едва ли не първите добри новини тази година, след всички болести на деца и възрастни роднини...10 -ти април се очертава хубав ден за българската демокрация. :D
                          айде и следващите 100 години да са все успешни за теб и семейството ти
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

BolgAryan написа:
                            Оплаквам се: изведнъж нещо ми стана и не мога да паркирам успоредно Независимо дали паркирам на място за 2 коли или пък е по малко дори и от моята - винаги опирам задната гума. И така вече 2-3 седмици подред. Какво стана - не знам.
                            Батка, и при мен го има този случай. От две-три седмици не съм наред с паркирането. Явно това е дело на пролетната умора. Имаче днес можеше да ми свирнеш като ме подмина на светофара за Кауфланд, както и след като ти свирнах, когато се гласеше да завиеш наляво за към твоя блок. Бяхте ти и още две момчета. Това беше към 12,40 часа.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Колега, не съм бил аз. От 9 без нещо сутринта колата ми е закотвена в един от подземните паркинги на бизнес парка и не е мърдала. Или... поне така се надявам , но аз със сигурност не съм А ти, кой блок си? Има не малко форумци от Обединеното Кралство, но до сега май нито един не съм засичал

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

A така,’сичко ша си кажете... Ако някой го интересува,ние с Фихи сме в 405 блок,който е на майната си,има една каса за плащане на разни сметки,та ние сме до нея.Вие сигурно сте някъде по-надолу.Скоро се запознахме с колегата Колев -той пък е в блока над нас,ама ще ви излъжа кой номер беше.Фихи предлагаше да си правим срещи в Ориндж Каунти (ние пък така му викаме).А днес е цял ден почти в Бизнес парка,колега Bolg Aryan,ти да не работиш там?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X