Да се похваля сложих летните гуми - FireStone Energy Saver Оплакване - Трябва да записвам час за смяна на масло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз да се похваля с нови галоши - Michelin MXT. Не съм сигурен колко ще са добри тези гуми,но като се има предвид средната цена на която ги придобих,мисля че офертата е доста добра.Все пак Michelin си е Michelin :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Оплаквам се: Като не върви - не върви. Изтърва ми амортисьор, жена ми установи, че разширителната зона на инфрачервеният ни вграден плот ( в гаранция) не работи ( изтръпвам при мисълта за демонтажа му и разнасянето му по сервизи и тем подобни битовизми ) и като капак на всичко и пералнята ни протече. Всичко това се случи в рамките на половин час след края на гадния ми работен ден...Загасям лампата и си лягам. ЛЕКА НОЩПС: Котлона е Горение, пералнята е Аристон...амортисьора - ще видим. АААААААААА искам да свърши този ден. Лягам си. Утре ще мисля.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
fihi
ogi28b написа:Абе как може тая т.нар. "певица" Мария да казва на децата че не могат да пеят ?!?
Коментар
-
Явор Митев
Да се похваля...днес направихме Прощъпулник на бебето. Докосна портфела ми, пипа го, пипа го...и накрая грабна макарата и хукна.... Жена ми отсече, че ще става дизайнерка. Аз пък се надявам да не стане някоя шивачка, макар че ако си има цехове пръснати из цялата страна, няма да е лошо... Еййй....бързо минава времето, колеги. Кат че ли оня ден беше, кога търчах кат идиот по пет пъти на ден в родилния дом.
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:@Явор Митев,......
Коментар
-
Айде да се похваля - смених най-важната част на колата, поради чести откази, сривове в системата и неправилно функциониране - оказа се дефектна и крива - върнах я на производителите! Мога да дам инструции за демонтажа на старата и дефектирала такава - илиза малко трудно и с шутове - става въпрос за жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар