Да се оплача - днес станах рано,отидох до МЦ "Доверие", за да си направя изследвания и се оказа,че лекарят не ми е дал бланка за тях! Ама че заплес! Не че аз не си забравих направлението за родилното в хотела на Цигов чарк ,но това е една друга тема...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Да се оплача - днес станах рано,отидох до МЦ "Доверие", за да си направя изследвания и се оказа,че лекарят не ми е дал бланка за тях! Ама че заплес! Не че аз не си забравих направлението за родилното в хотела на Цигов чарк ,но това е една друга тема...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Irka_fihi написа:Да се оплача - днес станах рано,отидох до МЦ "Доверие", за да си направя изследвания и се оказа,че лекарят не ми е дал бланка за тях! Ама че заплес! Не че аз не си забравих направлението за родилното в хотела на Цигов чарк ,но това е една друга тема..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
e аз баш тва последното имах предвид АААааа я и аз да се оплача пък някой може и да знае как да си реша оплакването :D В градината ми ,се е появила къртица мамка и ще .. и ми е изровила тревичката .Тааа чувал съм за някакви методи да пъхнеш в дукпата маркуча от бутилката с гас ,ама да взривя къщата от една къртица P.s.принципно нямам нищо против да я утрепам тая сладка къртица ,уйбавафиатче Браво 2.0
Коментар
-
fihi
Другия вариант е с правата лопата или с кирката, но трябва да се въоръжиш с търпение. Баща ми така ги действа на село.Няма да ти казвам как с часове виси и чака оная гад да започне да надига тревата. Луд човек Аз на кого ли съм се метнал?
Коментар
-
coolboby написа:Хваля се!В петък специялно ходих до София да си търся шал за бала и си купих шал от Mall of Sofia, Denyl. Пък днес купих и риза за бала..от Piere Cardin! Ирка сигурно сега ще иска да ги види Остава ми само колан и чорапи да си купя"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi написа:Другия вариант е с правата лопата или с кирката, но трябва да се въоръжиш с търпение. Баща ми така ги действа на село.Няма да ти казвам как с часове виси и чака оная гад да започне да надига тревата. Луд човек Аз на кого ли съм се метнал?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Irka_fihi написа:coolboby написа:Хваля се!В петък специялно ходих до София да си търся шал за бала и си купих шал от Mall of Sofia, Denyl. Пък днес купих и риза за бала..от Piere Cardin! Ирка сигурно сега ще иска да ги види Остава ми само колан и чорапи да си купя
Коментар
-
Хваля се: Сайта ми за който писах тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=40338 полека - лека се развива и вече има няколко оферти листвани на него.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар