Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача - днес станах рано,отидох до МЦ "Доверие", за да си направя изследвания и се оказа,че лекарят не ми е дал бланка за тях! Ама че заплес! Не че аз не си забравих направлението за родилното в хотела на Цигов чарк ,но това е една друга тема...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Да се оплача - днес станах рано,отидох до МЦ "Доверие", за да си направя изследвания и се оказа,че лекарят не ми е дал бланка за тях! Ама че заплес! Не че аз не си забравих направлението за родилното в хотела на Цигов чарк ,но това е една друга тема...
      спокойноооо нема се плашиш ,като тръгнеш да раждаш ,че ти даваме наставления от тука нали е форум за взаимопомощ
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        Irka_fihi написа:
        спокойноооо нема се плашиш ,като тръгнеш да раждаш ,че ти даваме наставления от тука нали е форум за взаимопомощ
        Мда,мисля направо вкъщи да си го раждам,пък вие да ме напътствате, че то освен за взаимопомощ,този форум е и за всичкознаещи и можещи... (това е комплимент, някой да не се обиди сега).
        Ванга

Коментар

e аз баш тва последното имах предвид АААааа я и аз да се оплача пък някой може и да знае как да си реша оплакването :D В градината ми ,се е появила къртица мамка и ще .. и ми е изровила тревичката .Тааа чувал съм за някакви методи да пъхнеш в дукпата маркуча от бутилката с гас ,ама да взривя къщата от една къртица P.s.принципно нямам нищо против да я утрепам тая сладка къртица ,уйбава
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            .....Тааа чувал съм за някакви методи да пъхнеш в дукпата маркуча от бутилката с гас ...... ...
            Един, в едно Севлиевско село, така беше направил, много ефективен метод. Къртицата мъртва,градинката изорана, ....дюшамето заковано за тавана ...

Коментар

.

С маркуча става работата само че от бутилка въглероден двуокис. Той няма мирис и гадинката преди да реагира се задушава-може и повече от една. :D :D

Коментар

Другия вариант е с правата лопата или с кирката, но трябва да се въоръжиш с търпение. Баща ми така ги действа на село.Няма да ти казвам как с часове виси и чака оная гад да започне да надига тревата. Луд човек Аз на кого ли съм се метнал?

Коментар

Хваля се!В петък специялно ходих до София да си търся шал за бала и си купих шал от Mall of Sofia, Denyl. Пък днес купих и риза за бала..от Piere Cardin! Ирка сигурно сега ще иска да ги види Остава ми само колан и чорапи да си купя

Коментар

Боби, че си луд шивач всички го знаем :D Да се оплача комшията ми ожули колата вчера и отново да похваля магическите свойства на Циф. Е остана една драскотина ама нали трябва да ми е гадно.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

coolboby написа:
                      ... Denyl...
                      Аз си харесах костюм там, ама ще огледам за последно и тогава

Коментар

coolboby написа:
                        Хваля се!В петък специялно ходих до София да си търся шал за бала и си купих шал от Mall of Sofia, Denyl. Пък днес купих и риза за бала..от Piere Cardin! Ирка сигурно сега ще иска да ги види Остава ми само колан и чорапи да си купя
                        Ми къ? Не се помайвай,ами действай! Само ми обещай,че като си купиш колан и чорапи,няма да се снимаш само по тях...
                        Ванга

Коментар

fihi написа:
                          Другия вариант е с правата лопата или с кирката, но трябва да се въоръжиш с търпение. Баща ми така ги действа на село.Няма да ти казвам как с часове виси и чака оная гад да започне да надига тревата. Луд човек Аз на кого ли съм се метнал?
                          и аз дебнах ама ,тоооо нямам нерви ,верно ще взривя къщата ,а оная гад все едно напук рано сутрин прави нови дупки днес четох и гледах за някакви отрови ,ама имам куче и не мога да се занимавам с тия неща ,абе дкато в градината имаше бурени нямаше къртици засадих тревата и ....
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Има разни ултразвукови, предполагам, "къртицогони". Виждал съм да ги забиват в земята да пъдят гадините, обаче идея си нямам къде се продават.
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Irka_fihi написа:
                              coolboby написа:
                              Ми къ? Не се помайвай,ами действай! Само ми обещай,че като си купиш колан и чорапи,няма да се снимаш само по тях...
                              Какво лошо има да се снимам! Ще ти я пратя на Лично Че ще ми съдерат мейла от оферти :D

Коментар

Хваля се: Сайта ми за който писах тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=40338 полека - лека се развива и вече има няколко оферти листвани на него.

Коментар

Working...
                                X