Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

heraldita написа:
    ... просто ще се вглеждам вече по-внимателно в знаците с ограничение на скоростта
    Оплаквам се: Във форума има хора, които не знаят че НАВСЯКЪДЕ в населените места ограничението е 50 км/ч. Няма да видиш знаци, колежке, колкото и да се вглеждаш. Другия път карай пак с 95 и недоволствай. Само че мисля, че и полицаите са били много снизходителни. "Откупването" на 2 месеца без книжка и 200 лв глоба и не знам колко си точки би трябвало да е поне 100 кинта Похвалвам се - възвърна ми се изгубения тонус. Свеж съм като репичка

Коментар

heraldita написа:
      А според мен, колежке, си объркала темата ....
      Оплаквам се от шофьори като теб
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Бе то тука всички са много спазващи правилата и прочеее...Никой не кара с превишена скорост, всички спазват правилника, мед и масло е въобще...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колежке Ele и колега Immortal, благодаря Ви, че сте толкова стриктни и ме порицавате за допуснатото нарушение... не казвам, че не съм виновна, напротив, осъзнавам и признавам грешката си.... напълно сте прави и двамата, просто на вас не Ви се налага да наваксвате ежедневно изгубено по огромните задръствания време, за да се доберете навреме до работното си място примерно .... елате се поборете няколко месеца със софийския трафик и тогава раздавайте правосъдие и двамата.... отдалече е много лесно, знам
          Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Спазвай ограниченията тогава. Знаеш ли каква е разликата да удариш някой с 50 и с 95? Разликата е 2х2х1.Аман от самозабравили се по пътя. Дори нямаш достойнството да си понесеш наказанието. че и недоволстваш, че много си им дала!!!! Evil or Very MadСпоред мен тези, които дават и взимат подкупи трябва да лежат в затвора
            Хайде стига нравоучения. На всеки се случва да се заблее някъде и да понастъпи газта. Много ясно че ще даде, няма да седи без книжка жената я. Много ми е интересно ако ти изпаднеш в същата ситуация и ти се налага всеки ден да използваш колата за да си вършиш работата дали не би дал парички. Сега очаквам отговор от вида " Виж аз спазвам правилата и това никога няма да ми се случи"Е дано не ти се случи пожелавам ти го!

Коментар

Стига нападахте колежката. Да висиш по задръстванията 2 часа, пък после да видиш празна улица, как да не с еизкушиш... Случва се, въпроса е да е премерено. На някои места има наистина безумни ограничения на скоростта, защото просто нямали други знаци останали и ги сложили.
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

heraldita написа:
                Колежке Ele и колега Immortal, благодаря Ви, че сте толкова стриктни и ме порицавате за допуснатото нарушение... не казвам, че не съм виновна, напротив, осъзнавам и признавам грешката си.... напълно сте прави и двамата, просто на вас не Ви се налага да наваксвате ежедневно изгубено по огромните задръствания време, за да се доберете навреме до работното си място примерно .... елате се поборете няколко месеца със софийския трафик и тогава раздавайте правосъдие и двамата.... отдалече е много лесно, знам
                Точно така! Твърдя, че съм доста внимателен шофьор, но почти всеки ден ми се случва да карам със 100 на някои места в София като например отсечката от Симеоновско между улицата за зоопарка и гара Пионер, бул. Вапцаров, Цариградско и т.н. И като гледам как карам наравно с другите не съм само аз. И аз да съм и аз ще им дам на гадните куки. Щом системата е шибана и го позволява и щом всеки е сам за себе си в тая страна еми - предпочитам да дам 50 лева вместо 2 месеца без книжка и 200 лева по-малко в джоба. А всички безгрешни.... айде стига моля ви се. Immortal ти по крайречния в Ямбол с колко караш??? Или на околовръстното?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
                  Оплаквам се: Във форума има хора, които не знаят че НАВСЯКЪДЕ в населените места ограничението е 50 км/ч.
                  Оплаквам се: Във форума все още има хора, които не знаят, че ограничението извън населено място е не повече от 130, но в една друга тема слагат снимки как са вдигнали 240 (или 230 беше?).
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ей, хора, спрете се бе. Всеки прави нарушения, но да превишиш ДВОЙНО разрешената скорост?И аз нямам талон в момента ( за превишена скорост и то на магистрала ), и аз карам по-бързо в града, но все пак в някакви разумни граници. И какво - ще карам и ще дам? Ами добре, това мислене остава да вземем всички да си приготвим по един кат дрехи с който да ни погребат, а?
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                      Ей, хора, спрете се бе. Всеки прави нарушения, но да превишиш ДВОЙНО разрешената скорост?И аз нямам талон в момента ( за превишена скорост и то на магистрала ), и аз карам по-бързо в града, но все пак в някакви разумни граници. И какво - ще карам и ще дам? Ами добре, това мислене остава да вземем всички да си приготвим по един кат дрехи с който да ни погребат, а?
                      Във всеки случай не съм превишила умишлено скоростта и то ДВОЙНО ... просто отсечката беше абсолютно празна, аз бързах и сътветно съм прекалила с настъпването на газта ... дори не бях погледнала километража на колко, е преди да ме спратОплакване: този форум ще се окаже пълен със "светци" Хвалба: поне не се преструвам, че съм един от тях :D П.С. извинявам се предварително на всеки, който се почувства по някакъв начин засегнат от написаното по-горе :D
                      Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

О, хора стига сте говорили глупости. Всичките тия приказки водят само и единствено до конфликт, който няма да донесе, нито добри емоции, нито поуки. Не дейте става съдници на чуждото шофиране, то НЕ зависи от Вас и е смешно да го очаквате. Вие сте отговорни само и единствено за собственото си поведение на пътя. Темата е за хвалби и оплаквания, а не да поучаваме кой как да кара - всеки сам си преценява. Стига сте издребнявали. Оплаквам се: 2 часа се опитвах да разговарям с 3ма италианци, без да знам езика... (добре, че испанския има близки думи) Накрая ми видяха фиата и ми казаха, че съм техен човек и ми подариха стек със студено капучино в кутийки. :D
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

heraldita написа:
                          Във всеки случай не съм превишила умишлено скоростта и то ДВОЙНО ... просто отсечката беше абсолютно празна, аз бързах и сътветно съм прекалила с настъпването на газта ... дори не бях погледнала километража на колко, е преди да ме спратОплакване: този форум ще се окаже пълен със "светци" Хвалба: поне не се преструвам, че съм един от тях :D П.С. извинявам се предварително на всеки, който се почувства по някакъв начин засегнат от написаното по-горе :D
                          Не съм светец, но когато греша си понасям наказанието. Както виждаш писал съм, че съм без талон. Не плащам подкупи. Абе хора, тез утре ще пуснат някой дето ще ви убие. Не сте ли наясно? Колко още случаи като Стависки трябва да има?
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Да се похваля,намерих теглич за Мареата.Махнах му ръждата,сега грунд,после боя и накрая качване. След повторно ремонтиране на маншона на полуоската,маслото спря да тече,а и скоростите се мажат с ново масълце
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Lane Staley написа:
                              Абе хора, тез утре ще пуснат някой дето ще ви убие. Не сте ли наясно? Колко още случаи като Стависки трябва да има?
                              Аз и да не им дам пак ще го пуснат този, за който говориш. Но ако трябва да сме сериозни на теб ще ти върнат книжката рано или късно. И ако ти си убиец пак ще имаш възможност да убиеш някой на пътя. Дори и без книжка ще се качиш и ще го направиш. Никога до сега не съм давал пари на куките, но не казвам, че никога няма да дам. Просто не ме кефи софийски градски транспорт.

Коментар

придържайте се към темата колеги
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X