mitakkk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се много: Имах съмнения, че синхронизатора на втората ми скорост се е прецакал, но ми казаха, че може и щанга някаква си да е. Днеска ходих на двама майстора и се оказа по - голямото зло. Много ми е мъчно Така че търся си скоростна кутия за Брава 1,9Д 1996г., колкото се може по евтина. И интернета ми не е платен отгоре на всичко!!!
Коментар
-
Inessita написа:Оплаквам се много: Имах съмнения, че синхронизатора на втората ми скорост се е прецакал, но ми казаха, че може и щанга някаква си да е. Днеска ходих на двама майстора и се оказа по - голямото зло. Много ми е мъчно Така че търся си скоростна кутия за Брава 1,9Д 1996г., колкото се може по евтина. И интернета ми не е платен отгоре на всичко!!!
Коментар
-
Оплакване: Тъпо ми е... спряха ме за превишена скорост (при ограничение 50 карах с 95км/ч), щяха да ми вземат книжката за 2 месеца и да ми напишат акт за над 200лв.... дадох им 50 кинта на куките да се почерпят... а можех да мина и с по-малко май )))))))))))))))))) ... даже ме придружиха до банкомата да изтегля, щото нямах пари в себе си..... банкоматът отказа да изпълни операцията първия път, позеленях от яд.....от втория път пусна парички...... а колко са нагли само куките, а )))))))))Хвалба: ми размина ми се този път, не ми написаха акт и не ми взеха книжката.... щях да се гътна 2 месеца без книжка направо...П.С. Още ме е яд, че има дадох толкова многоооооо )))))))Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
heraldita написа:Оплакване: Тъпо ми е... спряха ме за превишена скорост (при ограничение 50 карах с 95км/ч), щяха да ми вземат книжката за 2 месеца и да ми напишат акт за над 200лв.... дадох им 50 кинта на куките да се почерпят... а можех да мина и с по-малко май )))))))))))))))))) ... даже ме придружиха до банкомата да изтегля, щото нямах пари в себе си..... банкоматът отказа да изпълни операцията първия път, позеленях от яд.....от втория път пусна парички...... а колко са нагли само куките, а )))))))))Хвалба: ми размина ми се този път, не ми написаха акт и не ми взеха книжката.... щях да се гътна 2 месеца без книжка направо...П.С. Още ме е яд, че има дадох толкова многоооооо )))))))--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:heraldita написа:Оплакване: Тъпо ми е... спряха ме за превишена скорост (при ограничение 50 карах с 95км/ч), щяха да ми вземат книжката за 2 месеца и да ми напишат акт за над 200лв.... дадох им 50 кинта на куките да се почерпят... а можех да мина и с по-малко май )))))))))))))))))) ... даже ме придружиха до банкомата да изтегля, щото нямах пари в себе си..... банкоматът отказа да изпълни операцията първия път, позеленях от яд.....от втория път пусна парички...... а колко са нагли само куките, а )))))))))Хвалба: ми размина ми се този път, не ми написаха акт и не ми взеха книжката.... щях да се гътна 2 месеца без книжка направо...П.С. Още ме е яд, че има дадох толкова многоооооо )))))))Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Резнаха заплатата ма*ка им...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
heraldita написа:Ми банкоматът беше на два светофара отдалеченост, караха пред мен и аз след тях, "заведоха ме" до там, но стояха настрани докато изтегля парите .... колкото до това, дали е трябвало да си понеса наказанието - да прав си, но щях да те извикам ти да ми караш детето сутрин на училище, ако ми бяха взели книжката всеки гледа да отърве кожата, ако може... просто ще се вглеждам вече по-внимателно в знаците с ограничение на скоросттаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:heraldita написа:Ми банкоматът беше на два светофара отдалеченост, караха пред мен и аз след тях, "заведоха ме" до там, но стояха настрани докато изтегля парите .... колкото до това, дали е трябвало да си понеса наказанието - да прав си, но щях да те извикам ти да ми караш детето сутрин на училище, ако ми бяха взели книжката всеки гледа да отърве кожата, ако може... просто ще се вглеждам вече по-внимателно в знаците с ограничение на скоросттаPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар