Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitakkk написа:
    Малка и икономична- те това е тя.
    Не не, май наистина говорим за различни коли :D Ти да не говориш за Пунто? :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:
      Да се оплача: Жълтура пак не иска да пали Ей така си върти, върти - не пали! Чак след 20минути въртене успя да запали Сигурно ми се сърди, защото ме чу да казвам, че за Браво-то повече ми пука...
      То това май беше похвала - имаш страхотен акумулатор

Коментар

Чисто нов! :D (поне това)
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

tyson написа:
          Да се оплача-одъртявам
          Не знам дали има тема ( нямам време да търся). Честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, много щастие и късмет и да те слушка бравичката ти (и не само тя). Аааааааааа и защо не идваш на срещите в сряда?

Коментар

Оплаквам се много: Имах съмнения, че синхронизатора на втората ми скорост се е прецакал, но ми казаха, че може и щанга някаква си да е. Днеска ходих на двама майстора и се оказа по - голямото зло. Много ми е мъчно Така че търся си скоростна кутия за Брава 1,9Д 1996г., колкото се може по евтина. И интернета ми не е платен отгоре на всичко!!!

Коментар

Хвалба:отслабнала съм малко ама малко
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Inessita написа:
                Оплаквам се много: Имах съмнения, че синхронизатора на втората ми скорост се е прецакал, но ми казаха, че може и щанга някаква си да е. Днеска ходих на двама майстора и се оказа по - голямото зло. Много ми е мъчно Така че търся си скоростна кутия за Брава 1,9Д 1996г., колкото се може по евтина. И интернета ми не е платен отгоре на всичко!!!
                Така или иначе ще се бъркаш в джоба, поне може да се научиш да сменяш предавки на слух без съединител Освен кутия няма какво друго да се потроши.Старите камиони не са имали синхронизатори и пак са вкарвали скоростите.

Коментар

Хвалба: смених гумите с летни..Оплакване: и 4-те джанти криви....
                  FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                  FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

Не не, май наистина говорим за различни коли Very Happy Ти да не говориш за Пунто? Very Happy
                    не говорех за пунто. Явно сме на различни мнения и няма смисъл да спорим.

Коментар

Оплакване: Тъпо ми е... спряха ме за превишена скорост (при ограничение 50 карах с 95км/ч), щяха да ми вземат книжката за 2 месеца и да ми напишат акт за над 200лв.... дадох им 50 кинта на куките да се почерпят... а можех да мина и с по-малко май )))))))))))))))))) ... даже ме придружиха до банкомата да изтегля, щото нямах пари в себе си..... банкоматът отказа да изпълни операцията първия път, позеленях от яд.....от втория път пусна парички...... а колко са нагли само куките, а )))))))))Хвалба: ми размина ми се този път, не ми написаха акт и не ми взеха книжката.... щях да се гътна 2 месеца без книжка направо...П.С. Още ме е яд, че има дадох толкова многоооооо )))))))
                      Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

heraldita написа:
                        Оплакване: Тъпо ми е... спряха ме за превишена скорост (при ограничение 50 карах с 95км/ч), щяха да ми вземат книжката за 2 месеца и да ми напишат акт за над 200лв.... дадох им 50 кинта на куките да се почерпят... а можех да мина и с по-малко май )))))))))))))))))) ... даже ме придружиха до банкомата да изтегля, щото нямах пари в себе си..... банкоматът отказа да изпълни операцията първия път, позеленях от яд.....от втория път пусна парички...... а колко са нагли само куките, а )))))))))Хвалба: ми размина ми се този път, не ми написаха акт и не ми взеха книжката.... щях да се гътна 2 месеца без книжка направо...П.С. Още ме е яд, че има дадох толкова многоооооо )))))))
                        ????? Аман от корупционери! С тебе ли бяха като теглеше парите, защото ако е така можеш да ги направиш криви със записите от камерата на банката, къде им даде парите? И все пак смятам, че е трябвало да си понесеш наказанието, не че плицаите не са мръсни шмекери, а нашите пътища и знаци за движение са с отвратителни ограничения, но все пак......
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                          heraldita написа:
                          ????? Аман от корупционери! С тебе ли бяха като теглеше парите, защото ако е така можеш да ги направиш криви със записите от камерата на банката, къде им даде парите? И все пак смятам, че е трябвало да си понесеш наказанието, не че плицаите не са мръсни шмекери, а нашите пътища и знаци за движение са с отвратителни ограничения, но все пак......
                          Ми банкоматът беше на два светофара отдалеченост, караха пред мен и аз след тях, "заведоха ме" до там, но стояха настрани докато изтегля парите .... колкото до това, дали е трябвало да си понеса наказанието - да прав си, но щях да те извикам ти да ми караш детето сутрин на училище, ако ми бяха взели книжката всеки гледа да отърве кожата, ако може... просто ще се вглеждам вече по-внимателно в знаците с ограничение на скоростта

Коментар

Резнаха заплатата ма*ка им...
                            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

heraldita написа:
                              Ми банкоматът беше на два светофара отдалеченост, караха пред мен и аз след тях, "заведоха ме" до там, но стояха настрани докато изтегля парите .... колкото до това, дали е трябвало да си понеса наказанието - да прав си, но щях да те извикам ти да ми караш детето сутрин на училище, ако ми бяха взели книжката всеки гледа да отърве кожата, ако може... просто ще се вглеждам вече по-внимателно в знаците с ограничение на скоростта
                              Спазвай ограниченията тогава. Знаеш ли каква е разликата да удариш някой с 50 и с 95? Разликата е 2х2х1. Аман от самозабравили се по пътя. Дори нямаш достойнството да си понесеш наказанието. че и недоволстваш, че много си им дала!!!! Според мен тези, които дават и взимат подкупи трябва да лежат в затвора.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                                heraldita написа:
                                Спазвай ограниченията тогава. Знаеш ли каква е разликата да удариш някой с 50 и с 95? Разликата е 2х2х1. Аман от самозабравили се по пътя. Дори нямаш достойнството да си понесеш наказанието. че и недоволстваш, че много си им дала!!!! Според мен тези, които дават и взимат подкупи трябва да лежат в затвора.
                                А според мен, колежке, си объркала темата ... тази е за похвали и оплаквания, а не за нравоучения ... не помня да съм ти искала мнението, също не виждам с какво се хвалиш или оплакваш с твоето мнение, освен че ме нападаш??? :D

Коментар

Working...
                                X