Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аве кой ше ви повярва днес и да се фалите и да се оплаквате веее
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Immortal написа:
      Похвалвам се - днес се пренесохме в ново-наетия офис.Оплаквам се - засега сме с два пластмасови стола, предстои купуване на 2 нормални стола с амортисьори и подлакътници, но няма да е тази седмица.Иначе останалите мебели са си ОК - две бюра, малка масичка, кожен фотьол за гости, етажерка... изглед към входа на новия МОЛ - клюкарско място (ще мога да бройкам гаджета през джама )
      Ами честито! Щом имаш фотьойл за гости ще трябва да прескачам през обедната си почивка да бройкаме заедно гаджетата.А сега по темата - да се похваля: Преди малко синът ми /почти на 16 г./ излетя за Париж, а от там за Марсилия, където ще бъде 5 дни. Участва в някакъв фестивал с театрална ученическа трупа.Да се оплача: Една седмица жена ми няма да се трае вкъщи. Не, че на мен не ми е чоглаво...
      Peugeot 301
      Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Два пъти ме излъгаха вече. Голямо съм пате!!! :D

Коментар

Вчера имах работа в района на летището, и си рекох я да вляза да видя какво се предлага в show room-a на фиат и алфа. И да Ви кажа се влюбих в Alfa Mito 1.6JTD разход по каталог 4.1 извънградско и 5.8 градско. Експоната беше черен със страхотни джанти и невероятен дизайн както отвътре така и отвън. Цената обаче 40000 лв на експоната, базовия модел беше 37000 лв. http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=mito&sub=t

Коментар

Да се оплача - за пореден път ме събуждат . Това става почти всеки ден Първо беше бебето на комшиите отгоре После някакъв тъпан със старо раздрънкано пежо реши , че трябва вместо да отиде до звънеца на приятеля си , спрял на платното така , че само една кола да може да мине , и натиска клаксона около 8 пъти последователно Накрая лапето отсреща пък се разкряка . Искам сън Други дни ставам 6:30 и като ми се отдаде възможност да спя , все се намира кой да ми я провали писна ми
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Да се оплача-одъртявам
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Да се похваля - изпреварих всички и пуснах тема да честитя на рожденника Да се оплача - смотано гадно време.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Да се похваля - изпреварих всички и пуснах тема да честитя на рожденника Да се оплача - смотано гадно време.
                  Да се оплача: пребари ме докато пишех!! А и да се похваля за времето, както и че съм на работа от по-късно..
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

mitakkk написа:
                    Вчера имах работа в района на летището, и си рекох я да вляза да видя какво се предлага в show room-a на фиат и алфа. И да Ви кажа се влюбих в Alfa Mito 1.6JTD разход по каталог 4.1 извънградско и 5.8 градско. Експоната беше черен със страхотни джанти и невероятен дизайн както отвътре така и отвън. Цената обаче 40000 лв на експоната, базовия модел беше 37000 лв. http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=mito&sub=t
                    Тя хубава колата, ама подчертано женска според мен. Аз не бих я карал за повече от проба. Да не говорим за сериозната цена.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тя хубава колата, ама подчертано женска според мен. Аз не бих я карал за повече от проба. Да не говорим за сериозната цена.
                      okey женска е , ама кво от това то и бравата ме женска ама това не ми пречи да я карам.

Коментар

Да се похваля от днес съм в отпуск 15 дена . Платени . П.П. Имам да взимам още 15 дена лятото юли месец.
                        http://vbox7.com/play:1631a342
                        http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                        http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                        http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

mitakkk написа:
                          okey женска е , ама кво от това то и бравата ме женска ама това не ми пречи да я карам.
                          Бравата е женска???
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се похваля , най-накрая се разсмях заради ...
                            style34 написа:
                            mitakkk написа:
                            Бравата е женска???
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Е не е ли?Ква е тогава? Щото не бих казал че е мъжка. МОже да го кажем градска за да не обидим някой. Малка и икономична- те това е тя.

Коментар

Да се оплача: Жълтура пак не иска да пали Ей така си върти, върти - не пали! Чак след 20минути въртене успя да запали Сигурно ми се сърди, защото ме чу да казвам, че за Браво-то повече ми пука...
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X