Аве кой ше ви повярва днес и да се фалите и да се оплаквате веее
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Похвалвам се - днес се пренесохме в ново-наетия офис.Оплаквам се - засега сме с два пластмасови стола, предстои купуване на 2 нормални стола с амортисьори и подлакътници, но няма да е тази седмица.Иначе останалите мебели са си ОК - две бюра, малка масичка, кожен фотьол за гости, етажерка... изглед към входа на новия МОЛ - клюкарско място (ще мога да бройкам гаджета през джама )Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Вчера имах работа в района на летището, и си рекох я да вляза да видя какво се предлага в show room-a на фиат и алфа. И да Ви кажа се влюбих в Alfa Mito 1.6JTD разход по каталог 4.1 извънградско и 5.8 градско. Експоната беше черен със страхотни джанти и невероятен дизайн както отвътре така и отвън. Цената обаче 40000 лв на експоната, базовия модел беше 37000 лв. http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=mito&sub=t
Коментар
-
Да се оплача - за пореден път ме събуждат . Това става почти всеки ден Първо беше бебето на комшиите отгоре После някакъв тъпан със старо раздрънкано пежо реши , че трябва вместо да отиде до звънеца на приятеля си , спрял на платното така , че само една кола да може да мине , и натиска клаксона около 8 пъти последователно Накрая лапето отсреща пък се разкряка . Искам сън Други дни ставам 6:30 и като ми се отдаде възможност да спя , все се намира кой да ми я провали писна миFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
emzo написа:Да се похваля - изпреварих всички и пуснах тема да честитя на рожденника Да се оплача - смотано гадно време.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
mitakkk написа:Вчера имах работа в района на летището, и си рекох я да вляза да видя какво се предлага в show room-a на фиат и алфа. И да Ви кажа се влюбих в Alfa Mito 1.6JTD разход по каталог 4.1 извънградско и 5.8 градско. Експоната беше черен със страхотни джанти и невероятен дизайн както отвътре така и отвън. Цената обаче 40000 лв на експоната, базовия модел беше 37000 лв. http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=mito&sub=tThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар