Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля:срещата на форума ми се отрази много добре имах нужда от нещо подобно Оплакване:а след срещата имам мускулна и вече втори ден немога да се наспинкам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Да се оплача след авария с акомулатора, сега трябва да дам и 230 лв за гърнета.....
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Да се оплача: настинала съм! Боли ме врата и гърлото Иначе се хваля с това, че Жълтура отново е онлайн и е готов за подвизи!
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Да се оплача: настинала съм! Боли ме врата и гърлото
          Нали знаеш ? Вече лекарства само с рецепта от аптеките.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много съм доволна от срещата, беше много готино! Нямам думи с които да опиша преживяното. Днес цял ден съм като препикано мушкато - много ми се спи и ми е изморено, но си струваше. След малко си тръгвам от работа.

Коментар

Да се похваля: Купих си вече и оригинален чейнджър за Бравока и сега си скушам и дискове, пък и не съм си развалил визията на таблото. Общо Радио и Чейнджър ми излязоха 120 лева. Да, не чете МР3, но пък няма дупка :D.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

emzo написа:
                SokOtPraskova написа:
                Да се оплача: настинала съм! Боли ме врата и гърлото
                Нали знаеш ? Вече лекарства само с рецепта от аптеките.
                Значи ще се наложи да мина на мерудии..

Коментар

Абе, сокче, ходи на масаж :D
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се похваля: с 40л бензин изминах 465км! Много приятно съм изненадана! И като се има впредвид, че вече офиса ми е страшно близо, не съм сипвала бензинец от седмици на ред... Преди изминавах тези километри за 2 3 дни, сега обаче-друго. Е доволна съм!!!

Коментар

Geraka написа:
                      Днес ми казаха че фирмата в която работя е пред фалит и няма работа....следователно вече не съм на работа ....fuck на тая измилсена криза.
                      Хехе...време е да се похваля, че си намерих нова работа :D
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Похвала - минах ГТП вчера. Климатика работи!

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          Да се похваля: с 40л бензин изминах 465км! Много приятно съм изненадана! И като се има впредвид, че вече офиса ми е страшно близо, не съм сипвала бензинец от седмици на ред... Преди изминавах тези километри за 2 3 дни, сега обаче-друго. Е доволна съм!!!
                          Преди си минавала 465 км за 2-3 дни? Хахахахахахаха :D
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да,а кое ти се струва смешно?

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              Да,а кое ти се струва смешно?
                              По принцип много неща, това също.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Похвалвам се - днес се пренесохме в ново-наетия офис.Оплаквам се - засега сме с два пластмасови стола, предстои купуване на 2 нормални стола с амортисьори и подлакътници, но няма да е тази седмица.Иначе останалите мебели са си ОК - две бюра, малка масичка, кожен фотьол за гости, етажерка... изглед към входа на новия МОЛ - клюкарско място (ще мога да бройкам гаджета през джама )

Коментар

Working...
                                X