Да се похваля:срещата на форума ми се отрази много добре имах нужда от нещо подобно Оплакване:а след срещата имам мускулна и вече втори ден немога да се наспинкам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се похваля: Купих си вече и оригинален чейнджър за Бравока и сега си скушам и дискове, пък и не съм си развалил визията на таблото. Общо Радио и Чейнджър ми излязоха 120 лева. Да, не чете МР3, но пък няма дупка :D.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да се похваля: с 40л бензин изминах 465км! Много приятно съм изненадана! И като се има впредвид, че вече офиса ми е страшно близо, не съм сипвала бензинец от седмици на ред... Преди изминавах тези километри за 2 3 дни, сега обаче-друго. Е доволна съм!!!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Geraka написа:Днес ми казаха че фирмата в която работя е пред фалит и няма работа....следователно вече не съм на работа ....fuck на тая измилсена криза.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Humppa
-
SokOtPraskova написа:Да се похваля: с 40л бензин изминах 465км! Много приятно съм изненадана! И като се има впредвид, че вече офиса ми е страшно близо, не съм сипвала бензинец от седмици на ред... Преди изминавах тези километри за 2 3 дни, сега обаче-друго. Е доволна съм!!!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Похвалвам се - днес се пренесохме в ново-наетия офис.Оплаквам се - засега сме с два пластмасови стола, предстои купуване на 2 нормални стола с амортисьори и подлакътници, но няма да е тази седмица.Иначе останалите мебели са си ОК - две бюра, малка масичка, кожен фотьол за гости, етажерка... изглед към входа на новия МОЛ - клюкарско място (ще мога да бройкам гаджета през джама )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар