Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Никъде - тук съм, но по-малко пиша и повече чета (жалвам се).... давам пример за подръжание (хваля се)
    Ама не е много коректно така Ние само се хабим да пишем, а ти на готово.
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Не знам за оплакване ли е, за хвалене ли е...Снощи се напих отих по едни сам... в офиса... работих по едни документи... до 00:30... Днес май пак ще се напия сам... в къщи... А утре е петък... вечер...

Коментар

Humppa написа:
        А утре е петък...
        Отново ден на майстора
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес се записах за предварителния изпит... Измихме колата и блесна ахах .. Купих си кустюм, риза, вратовръзка и обувки.. А да и чух гласеца на Мареата, а да и на един светофар едно 525 остана да ни гледа задния номер, а да видях и един Фиат 500 в Сливен, както и на 2 пъти засичахме една Алфа 159 А ДА ТОВА Е ЛЕКА НОЩ

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
          ex:Opel Kadett 1.3
          ex:Fiat 125p
          ex:Москвич 412

Коментар

Стильо пак си е в къщи... оказа се пак бубуна. А не както първоначално майстора ми казваше, че е дюза... е, олекнах с още 160 кинта, ама съм доволен, че любимия е в къщи
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз да се похваля.Наместиха ми глезена и вече не хода като прясно на*бан Да се оплача.Ребрата още ме болят П.П Ники ти къф хубав гараж му напрай на Стилю пък той номера щи прай ...
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Стильо си е пич, бре! Да се похваля: днес съм в почовко-отпускарски дух... :D

Коментар

Синята птица има нови / 2 броя / летни гумета п.п. ама още не съм ги сложил...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

продавачът на типото се отказа да го продава, засега пак оставаме двама шофьори с 1 кола но пък ми е весело, щото днес е петъъъъъък и навън временцето е супер, ей сега отивам да се размажа на някоя пейка пред езерцето в бизнес парка и да съзерцавам кротко плискащите се вълнички цяла една обедна почивка.... ама толкова да обичам шума на водата значи
                    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Днес пунтото се счупи!!! - Определено се оплаквам

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        Днес пунтото се счупи!!! - Определено се оплаквам
                        Какво по-точно се счупи?
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Еми както си карах, и намалям аз заради една дупка и съм весе сигурно с 20 км/ч., чу се един шум все едно нещо изпада и колата загасна на мига.. След това запали, а сега няма мощност..супер странна е.

Коментар

Абе, Ади, теб какъв кЪрЪк те е подхванал... Ужас! В белите държави за това нещо ще ги съсипят тия от Пътища. Сещам се за случай в Германия, в който една жена катастрофирала заради някаква дупка от порядъка на 30 сантиметра (говоря по спомен). Компанията, която е извършвала ремонта на съответния участък, освен, че се е пгрижила за жената и й е купила същия, но нов автомобил, изплатила някаква сериозна сума, само и само, за да не ги съди...
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

ударихме се днес лоша работа чукнаха ми фиатчето и ми много гадно
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Да се оплача. Тази вечер, преди 15 мин разбрах, че страничните ми огледала имат подгряване. На връщане от София към Перник. Един ненормалник с Алуди влезе в насрещното със поне 110км/ч и ми отнесе огледалото от шофьорската страна. Чист късмет че не беше с 10см по-близо до мен. Аз карах с 70-80 някъде. Щеше да стане голямо мазало. Счупи ми огледалото само за щастие стойката е здрава и мисля, че ще може да се поправи без да купувам ново. За мое "щастие" по-рано днес мой познат ми обяснява къде в Перник ремонтирали огледала....и това ако не е карък... Онзи дори не спря естествено, защото явно бързаше за гробището...да е жив и здрав и дано следващия път не въвлича в глупостите си и други а сам да се цепи.
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X