Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Не знам за оплакване ли е, за хвалене ли е...Снощи се напих отих по едни сам... в офиса... работих по едни документи... до 00:30... Днес май пак ще се напия сам... в къщи... А утре е петък... вечер...
Коментар
-
Днес се записах за предварителния изпит... Измихме колата и блесна ахах .. Купих си кустюм, риза, вратовръзка и обувки.. А да и чух гласеца на Мареата, а да и на един светофар едно 525 остана да ни гледа задния номер, а да видях и един Фиат 500 в Сливен, както и на 2 пъти засичахме една Алфа 159 А ДА ТОВА Е ЛЕКА НОЩ
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Аз да се похваля.Наместиха ми глезена и вече не хода като прясно на*бан Да се оплача.Ребрата още ме болят П.П Ники ти къф хубав гараж му напрай на Стилю пък той номера щи прай ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
продавачът на типото се отказа да го продава, засега пак оставаме двама шофьори с 1 кола но пък ми е весело, щото днес е петъъъъъък и навън временцето е супер, ей сега отивам да се размажа на някоя пейка пред езерцето в бизнес парка и да съзерцавам кротко плискащите се вълнички цяла една обедна почивка.... ама толкова да обичам шума на водата значиPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Абе, Ади, теб какъв кЪрЪк те е подхванал... Ужас! В белите държави за това нещо ще ги съсипят тия от Пътища. Сещам се за случай в Германия, в който една жена катастрофирала заради някаква дупка от порядъка на 30 сантиметра (говоря по спомен). Компанията, която е извършвала ремонта на съответния участък, освен, че се е пгрижила за жената и й е купила същия, но нов автомобил, изплатила някаква сериозна сума, само и само, за да не ги съди...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да се оплача. Тази вечер, преди 15 мин разбрах, че страничните ми огледала имат подгряване. На връщане от София към Перник. Един ненормалник с Алуди влезе в насрещното със поне 110км/ч и ми отнесе огледалото от шофьорската страна. Чист късмет че не беше с 10см по-близо до мен. Аз карах с 70-80 някъде. Щеше да стане голямо мазало. Счупи ми огледалото само за щастие стойката е здрава и мисля, че ще може да се поправи без да купувам ново. За мое "щастие" по-рано днес мой познат ми обяснява къде в Перник ремонтирали огледала....и това ако не е карък... Онзи дори не спря естествено, защото явно бързаше за гробището...да е жив и здрав и дано следващия път не въвлича в глупостите си и други а сам да се цепи.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар