Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

maiska написа:
    Да се оплача - ударих колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Да се похваля - това ми е първото ПТП за 7 години активен шофьор
    Дано не е сериозно
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

Предна броня, решетка, преден капак, фар.... За радиатора още не знам - трябва да видя дали губя течност.По-късно ще ходя до Булинс да видим какво ще измислят, че съм с двустранен протокол....

Коментар

maiska написа:
        Да се оплача - ударих колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Да се похваля - това ми е първото ПТП за 7 години активен шофьор
        О, ужас! Какво се случи? Аз да се похваля: Най-накрая си бракувах Бравото, толкова ми е мъчно като гледам надупчения талон. За никоя кола няма да ми е толкова мъчно, дори за Жълтура... (само да не ме чуе, че така говоря, че туко виж утре не иска да запали).
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
          За никоя кола няма да ми е толкова мъчно, дори за Жълтура... (само да не ме чуе, че така говоря, че туко виж утре не иска да запали).
          Няма да се плашиш! Те Фиатите на минусови температури палят, но ако се стопли може и да не запали.... Да се похваля: днес бях командирован до Майна Сити и посетих Мол оф Пловдив
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Бензина 95 от лукойла е пълен боклук!... все едно съм му сложил тежест отзад на пунтото
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
              Бензина 95 от лукойла е пълен боклук!... все едно съм му сложил тежест отзад на пунтото
              Аз само такъв ставам и върви добре.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днес ми казаха че фирмата в която работя е пред фалит и няма работа....следователно вече не съм на работа ....fuck на тая измилсена криза.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

style34 написа:
                  fast_ghost написа:
                  Аз само такъв ставам и върви добре.
                  Да ама не и при мен колега... ония ден уж по ефтино ... и айде 95... но вече икономия от гориво не правя!
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

КОЛЕГИ, Искам да се похваля!!!Няма нищо за хвалене :DОсвен, че следващият месец правя 6 месеца стаж на новата си месторабота, минавам изпитателният период и очаквам Увелиение на заплатата. Дано нашият специфивен сегемнт от стрителството не биде засегнат ор т. нар. световна иконимическа криза...

Коментар

Да се оплача -почнах да събирам багажа за срещата на Цигов чарк и установих,че положението е трагично.Дали ще ми стигне денят?
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Да се оплача - за целия март месец имам заредени 150 лв. дизелово гориво.ДА се похваля - всичките тези 150 лв. са заредени в бензиностанция ЕКО В.Търново с картата за отстъпка.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да се похваля: минал съм 700км с 50л нафта - 7,2/100 градско.А десния крак бая натискаше АРРто :D
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Направили са улицата пред офиса "Синя зона" Намерих си място за паркиране на съседната улица

Коментар

Kuku написа:
                              Направили са улицата пред офиса "Синя зона" Намерих си място за паркиране на съседната улица
                              Егати разходката си му ударил Ти къде изчезна напоследък? Да се похваля: еми днес в офиса е много забавно
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Никъде - тук съм, но по-малко пиша и повече чета (жалвам се).... давам пример за подръжание (хваля се)

Коментар

Working...
                                X