Да се похваля - отивам след час-два пак да затворя CIELO Моля желаещите от форума да се чувстват поканени Да се оплача - започнах да се подстригвам и батерията на машинката ми падна та сега съм малко като киборг, наполовина подстриган, само дето не ми мига в червено едното око Дано се позареди
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:Днес ставам на 20! (не знам дали е хвалба или оплакване..)"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се... Мразя колите, които могат да се оправят с лаптоп! За не знам вече кой път карам Стильо на елкон. Последно проблема беше, че компютъра сметнал за необходимо да ми надрънди куп грешки... и то само защото нивото на бензина било ниско! А днес... след като оставихме хлапето на ясла и... надпис "енджин броукен" Колата тресе... явно работи с не всичките си цилиндри. Дави се и... гасне. Е, преди малко ми съобщиха резултата от елкон-а. Пак малоумния компютър казал, че нямал връзка с няква дюза! Бааааааф тез коли дейва. Момата каза, че предпочита някой стар таралясник пред любимия ми Стильо! Май ще спя при него вече. Е, оплаках се...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Да се оплача, че така съм се схванала, вратът ми е като гипсиран, не мога да си вдигна ръцете от болка и ми иде с глас да вия при всяко движение Но пък за сметка на това мога да се похваля, че бракувахме старото уно, хванах гишетата на КАТ в петък в 16.15, нямаше живо пиле и всичко стана за 5 мин егати късмета извадих.... Имам и още за хвалене в неделя в семейството ще приютим нова фиатка - Типо (подробностите по-късно) и вече няма да се налага да съм пешеходец, няма да ми взимат колата и да се бъхтам по маршрутките кефя се многооооооооPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
maiska
Да се оплача - ударих колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Да се похваля - това ми е първото ПТП за 7 години активен шофьор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар