Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля - отивам след час-два пак да затворя CIELO Моля желаещите от форума да се чувстват поканени Да се оплача - започнах да се подстригвам и батерията на машинката ми падна та сега съм малко като киборг, наполовина подстриган, само дето не ми мига в червено едното око Дано се позареди
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

В целия блок напрежението е 175волта - оплакване ако не се подразбира.Ша им таковам ************** на EVN.------п.с. няколко часа по-късно ...... чудо :D - това е хвалба ако не се подразбира, похвално от страна на EVN.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се похваля: купих си нова антена, същата като старата ама здрава :D
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Да се похваля: Почти си свърших реферата.Да се оплача: утре имам рожден ден, а съм болен...

Коментар

Да се похвала: Ливърпул - Астън вила 4:0

Коментар

Вече имам офис пакет!!! От два месеца и половина чак сега се занимах да си инсталирам пакета. Голяма съм калпазанка :D

Коментар

Днес ставам на 20! (не знам дали е хвалба или оплакване..)
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Днес ще има парти в офиса заради рождения ми ден, който беше на 21.03.....(хваля се)Станах на 30 г. .....(оплаквам се )
                  SKODA 105L '78
                  PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                  FIAT 126p '89
                  TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                  GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    Днес ставам на 20! (не знам дали е хвалба или оплакване..)
                    Направо си е за оплакване,колежкееееееее! Одъртяваш и почваш вече да ги броиш 20 и ...ама да не ти пука! Аз тая година ще ги карам 30 и...така че...айде честито!Хубав ден и много честитки да получиш,пък довечера някой готин пич да те заведе на вечеря...а ти да го слушкаш...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

damianoff написа:
                      Днес ще има парти в офиса заради рождения ми ден, който беше на 21.03.....(хваля се)Станах на 30 г. .....(оплаквам се )
                      Ми весело парти тогава и умната с алкохола!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Да се похваля-Приведоха стипендийте.Да се оплача-повечето отидоха за Гражданската отговорност-145 лв..
                        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Оплаквам се... Мразя колите, които могат да се оправят с лаптоп! За не знам вече кой път карам Стильо на елкон. Последно проблема беше, че компютъра сметнал за необходимо да ми надрънди куп грешки... и то само защото нивото на бензина било ниско! А днес... след като оставихме хлапето на ясла и... надпис "енджин броукен" Колата тресе... явно работи с не всичките си цилиндри. Дави се и... гасне. Е, преди малко ми съобщиха резултата от елкон-а. Пак малоумния компютър казал, че нямал връзка с няква дюза! Бааааааф тез коли дейва. Момата каза, че предпочита някой стар таралясник пред любимия ми Стильо! Май ще спя при него вече. Е, оплаках се...
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Днеска до 2часа съм висяла по опашки в разни държавни институции. Направо се скапах днеска. И май ще си лягам с кокошките :D

Коментар

Да се оплача, че така съм се схванала, вратът ми е като гипсиран, не мога да си вдигна ръцете от болка и ми иде с глас да вия при всяко движение Но пък за сметка на това мога да се похваля, че бракувахме старото уно, хванах гишетата на КАТ в петък в 16.15, нямаше живо пиле и всичко стана за 5 мин егати късмета извадих.... Имам и още за хвалене в неделя в семейството ще приютим нова фиатка - Типо (подробностите по-късно) и вече няма да се налага да съм пешеходец, няма да ми взимат колата и да се бъхтам по маршрутките кефя се многоооооооо
                              Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Да се оплача - ударих колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Да се похваля - това ми е първото ПТП за 7 години активен шофьор

Коментар

Working...
                                X