SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mitaka85 написа:колежке SokOtPraskova освен че не си взела рег табелите къде си махнала колата на морга или вторични?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
да се оплача - колата стана дискотека - в купето всичко свети когато си иска или според дупките. Освен това си купих прахосмукачка миналата седмица и сега, като изчистих с прахосмукачката на майка ми, кочто струва 20 лева повече, които не исках да дам, направо ми порасна брада - моята ряпа да яде - хич не смуче.... ся трябва и прахосмукачка пак да купувам.да се похваля сименс кризата не ги ловиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mitaka85 написа:SokOtPraskova като минеш през кат нали знаеш, че и през данъчното тр да минеш?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova мисля че имаше и по лесно само дето тр да те санкционират. заведи си я по общия ред в общината с копие от от договора за покупко-продажба и заради закъснението ще ти наложат глоба/незнам обаче колко е глобата за това питай/. и след време почни процедурата за бракуване. а да се похваля в момента пия сок от прасковаFIAT Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Хвалба: успях да си прибера закъсялия Жълтур, а пораженията са само върху огледалото. Абеее Пунтото е железарка, бе хора!! В преспите издърпа като пич! Сега съм го зазимила пред нас, докато се стопи снега Тъпото само е, че ми се налага да ходя с грозното си дебело яке...ботуши за езда и ръкавициEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар