Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Еми изхвърча ми огледалото, и ми жулна калника..
    Теб сериозен карък те гони!Що не ходиш да запалиш свещичка мила?
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

колежке SokOtPraskova освен че не си взела рег табелите къде си махнала колата на морга или вторични?
      FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

mitaka85 написа:
        колежке SokOtPraskova освен че не си взела рег табелите къде си махнала колата на морга или вторични?
        Не съм я махнала все още Искат да е бракувана за да я приберат Сега просто е разглобена цялата демек останала е само по рамка и си виси
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Еми изхвърча ми огледалото, и ми жулна калника..
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Леле Сокче подгонил те е каръка нещо тебДа се оплача и аз:нема изкарване на колата днеска.Над половин метър сняг е и няма снегорини никакви по улиците!

Коментар

колега вади ските и на пързалка по снега
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

да се оплача - колата стана дискотека - в купето всичко свети когато си иска или според дупките. Освен това си купих прахосмукачка миналата седмица и сега, като изчистих с прахосмукачката на майка ми, кочто струва 20 лева повече, които не исках да дам, направо ми порасна брада - моята ряпа да яде - хич не смуче.... ся трябва и прахосмукачка пак да купувам.да се похваля сименс кризата не ги лови
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

SokOtPraskova като минеш през кат нали знаеш, че и през данъчното тр да минеш?
                FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

mitaka85 написа:
                  SokOtPraskova като минеш през кат нали знаеш, че и през данъчното тр да минеш?
                  На мен ми искат документ за платен пътен данък, за да я бракувам. Въпроса е, аз не съм я завеждала в общината => не съм плащала данък => не мога да я бракувам => не мога да я върна => прецакана съм Също ми искаха документ, че не съм омъжена! Тоест трябва да си убия 3 дни, за да си набавя всичко...

Коментар

SokOtPraskova мисля че имаше и по лесно само дето тр да те санкционират. заведи си я по общия ред в общината с копие от от договора за покупко-продажба и заради закъснението ще ти наложат глоба/незнам обаче колко е глобата за това питай/. и след време почни процедурата за бракуване. а да се похваля в момента пия сок от праскова
                    FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Да се похваля - купих си нов акумулаторДа се оплача - имам 135мА утечка, отивам да я диря откъде е.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Писна ми да прибирам и вадя шейната от мазето.И този месец така шибано са направили графика на ст.лейтенанта Иванов,че не мога да ходя на репетиции... За хвалене няма.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Да се похваля Събота е много е лежерно положението.Оплакване: За съжаление трябва да работя вкъщи, за да наваксам пропуснатото от Петък
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Хвалба - оправих си УтечкатАХвалба - сложих си изчистения катализаторХвалба - колата утихна малко
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: успях да си прибера закъсялия Жълтур, а пораженията са само върху огледалото. Абеее Пунтото е железарка, бе хора!! В преспите издърпа като пич! Сега съм го зазимила пред нас, докато се стопи снега Тъпото само е, че ми се налага да ходя с грозното си дебело яке...ботуши за езда и ръкавици

Коментар

Да се похваля: Инсталирах си халогените по оригиналната схема и бачкат без грешка! Допълнително има опция да примигвам с тях! Да се оплача: Изгоря ми едната дясната халогенка!

Коментар

Working...
                                X