Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похвалим всички заедно предлагам :D ПЕТЪК ЕЕЕЕ
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Ден на майстора
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

денят в който най мн се гледа часовника
        FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Похвалвам се - днес се оборудвах с навигация.

Коментар

С здраве да си ползваш навигацията.Оплаквам се: Вчера се похвалих че измих колата.... сега поглеждам през прозореца.... вали сняг
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
            -------------------------------------
            1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

верно е ПЕТЪК е !! голям праз , ден на майстора верно - на ония майстор дето ми взе 150 лв за ремонт на скоростната кутия и 100 лв за картер на Стилото ((((

Коментар

Да се оплача : Изкълчих си глезена и ся едва ходя ако може да се нарече моето пълзене по някакъв начин ходене.Та в превръзка 2 седмици и така
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Волтарен гел много ми помогна в такава ситуация.Да се похваля - наработих се за днес.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се оплача - още не сме вземи с колегите заплати за миналия месец... Винаги така правят бръмбърите с бръмбъри
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

купих си преносим компютар
                      FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Колеги супер много ми е кофти... супер много закъсах в кишата, а когато се изместих с 300 зора (тъй като постоянно ме задминаваха с някви скорости или ми се лепяха тъпаци), някакъв невероятееен гъзарски джип ми отнесе количката и си дръпна като пич Освен това, се прибирах от майната си пешачка, облечена по копринена ризка и ботушки с ток от мястото където си зарязах колата. На всичкото отгоре ходих да си взема пликчето с документите на колата (голям талон, договор и тинтири минтири-днес ходих да си сменям имената на документите)...Ами колко съм бясна да не си обяснявам!Да се похваля: Смених си документите, най-после, мислех да си бракувам колата...ама се оказа, че не съм си взела старите номера.. Е няма такъв ден!!!
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          някакъв невероятееен гъзарски джип ми отнесе количката и си дръпна като пич
                          Какво ще рече това? Нещо не ми е съвсем ясно.

Коментар

Еми изхвърча ми огледалото, и ми жулна калника..
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              Еми изхвърча ми огледалото, и ми жулна калника..
                              Леле ужас!!!! Съчувствам ти ЦЦЦЦЦЦЦ

Коментар

Ха честито ми мнение с номер 200!!!

Коментар

Working...
                                X