Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля, днес съм рожденик Вече започнах да добавям "И" към годините си, станах на двадесет И една...Да се оплача - пада ми батерията на телефона, а той не спира да звъни...
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Да се оплача: накаква досадница звъння на колежката в офиса да и предлага сглобями къщи... Къде ли съм чел във форума за сглобями къщи....... Да се похваля: вече не ме боли зъбчето :D
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

купих си седалка за колело - супер мека от Метерото пък заваля сняг да го е ...
        Bravo GT 1.8

Коментар

blagun написа:
          Да се оплача: накаква досадница звъння на колежката в офиса да и предлага сглобями къщи... Къде ли съм чел във форума за сглобями къщи....... Да се похваля: вече не ме боли зъбчето :D
          На нас пък някакви ни предлагаха маркучи преди малко... :D А зъба да не го изби някой..
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Оплакване - записали са ме на някакъв семинар от работата по бойни изкуства
            FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Да се оплача -докато отидем и се върнем от детската кухня,малкото Фихи ми скъса нервите.Да се похваля - сега блажено спи,след малко се мятам и аз... Лека нощ на всички!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

SokOtPraskova написа:
                blagun написа:
                На нас пък някакви ни предлагаха маркучи преди малко... :D А зъба да не го изби някой..
                Аз маркуча съм ти го предлагал и преди, доколкото си спомням.....
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                  Аз маркуча съм ти го предлагал и преди, доколкото си спомням.....
                  Ей тва е оферта!
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Докараха ми новият джип нисан навара за сега е похвала после ще видя
                    BRAVA 1,4 12V
                    Nissan Navara

Коментар

Да се похваля - свърших работа!Да се оплача - утре трябва да съм с 1 час по-рано на работа!
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

да се оплача не мога да се оправя от вчера, мн пиене имаше и го умесих здраво.
                        FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

georgiarg написа:
                          Докараха ми новият джип нисан навара за сега е похвала после ще видя
                          Бе ти го полей, че да не стане оплакване

Коментар

Да се похваля: Днес закарах колата на автомивка :D и сега свети.Да се оплача: Момчето от мивката ми каза че Fiat-a не е за автомивка (имало голяма вероятност да отиде боята.....) От тук нататък ще трябва с маркуч и гъба.
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                            -------------------------------------
                            1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

защо няма да стне за автомивка? какво му има на боята?
                              FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

да не е имал предвид за тия автоматичните?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X