tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
nai7 написа:Irka_fihi написа:Да се олача - от няколко дни не мога да се наканя да седна да пиша в тоз форум.И ми дадоха престъпно малко пари за платения отпуск този месец...За хвалене- получих страхотен подарък за 8 март, детето оздравя,вчера ходихме на среща...Ааа, и най-накрая си намерих "Стъклени съдби" и я купихме.Пък колега от форума ми обеща друга книга!Кеф!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля, но то вчера, че не бях се вясвал: Вчера така се успах, че не отидох на даскало :/... имал съм и 6 на контролното по математика, ама така трябва все пак с това ще се кандидатства... Да се оплача няма още, но може би по късно през деня нещо ще ме вкисне..Поправка.. сетих се кво да се оплача - интернета ми е ужасен последните дни... а и като влючим и факта че нямам телевизор, защото изгоря ... нямам почти никаква информация кво се случва по света...Втора поправка - незнам дали Старозагорци и Ямболии чуват но вън се гърми и святка като за пред буря :/... Хубав ден беше ама ще вали..
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:Втора поправка - незнам дали Старозагорци и Ямболии чуват но вън се гърми и святка като за пред буря :/... Хубав ден беше ама ще вали..
Коментар
-
Да се похваля ,че тук в Казанлък времето си е типично за женския месец.Постоянно се мени от силен вятър с валежи от сняг до слънчево време.Да се оплача прецака се мобилния телефон Нокиа 6020 - спряха да работят бутоните зелена и червена слушалка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
На каква фирма попаднах! За сефте от над 12 години трудов стаж... попадам на фирма с перфектен трудов договор. Не е истина колко стриктни са в това отношение... оцъклих се! Но не ме разбирайте грешно обаче - ХВАЛЯ СЕ! За да не става като реклама - няма да споменавам името на фирмата. Вероятно в по-нататъчните ми поустове ще стане въпрос и за това, но за сега... Хваля се, че напуснах една кретения.., но пак от съображения за реклама, а и от уважение към един от служителите й списващи тук - ще замълча относно името й. Колеги, за сефте от около 5-6 години насам видях светлинка в тунела. За заплащането няма да говоря.., защото не е кой знае какво, но факта, че най-малкото по договор тези хора ми засвидетелстват уважение... ме кара да се кефя на целия свят. Дори идиотите не ми правят впечатление... Щастлив съм! Е, похвалих се... :PТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
SokOtPraskova написа:...Да се похваля: иде ми рождения деееееееееееееееееенннFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар