Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    за бой си :D p.s. поговорката ,който си има внуци да си ги гледа знаеш ли я така се печели време :D виж пари как се печелят не знам :D
    Аз че съм за бой - за бой съм,ама поговорката я знам в друг вариант :"Който има деца - да си ги гледа"... та това и правя.Зарекла съм се обаче някой ден ,като забогатеем,да си купим ски (мъжът ми предпочита сноуборд) и да одим да караме зимата...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

nai7 написа:
      Irka_fihi написа:
      Да се олача - от няколко дни не мога да се наканя да седна да пиша в тоз форум.И ми дадоха престъпно малко пари за платения отпуск този месец...За хвалене- получих страхотен подарък за 8 март, детето оздравя,вчера ходихме на среща...Ааа, и най-накрая си намерих "Стъклени съдби" и я купихме.Пък колега от форума ми обеща друга книга!Кеф!
      Знам че обещах ама немооо да я намера мам.... и книга наиш как ме е яд.При местенето от една къща във друга някой от нещата липсват ама бълдъзата ми я има ще се опитам да я открадна.
      Ааа,колега,нямах предвид теб,вече съм те "отписала"... Другиго имах предвид.И недей да крадеш от балдъзата,че срамота! Ще ме вкараш в грях!
      Ванга

Коментар

абе ясно е ,че ти и мъжа ти сте загубени за каузата -СКИ ама поне малкият да се научи p.s.аз затова проблема с децата съм си го решил като всички са ми незаконни и да си ги гледат майките им
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Май-май...но пък малкият трябва да порасне още мъничко,поне на 5-6 години да стане. Или?Добре си се уредил иначе с децата,дай Боже всекиму...
          Ванга

Коментар

Да се похваля, но то вчера, че не бях се вясвал: Вчера така се успах, че не отидох на даскало :/... имал съм и 6 на контролното по математика, ама така трябва все пак с това ще се кандидатства... Да се оплача няма още, но може би по късно през деня нещо ще ме вкисне..Поправка.. сетих се кво да се оплача - интернета ми е ужасен последните дни... а и като влючим и факта че нямам телевизор, защото изгоря ... нямам почти никаква информация кво се случва по света...Втора поправка - незнам дали Старозагорци и Ямболии чуват но вън се гърми и святка като за пред буря :/... Хубав ден беше ама ще вали..

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
            ex:Opel Kadett 1.3
            ex:Fiat 125p
            ex:Москвич 412

Коментар

Да се оплача: от близо 4 часа едни досадни клиенти висят тук и задават все възможни малумни въпроси! Изнервих се тотално вече!! Да се похваля: иде ми рождения дееееееееееееееееееннн
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се оплача: боли ме зъб Да се похваля: че не ме болят 2 зъба
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                  Да се оплача: боли ме зъб
                  Дай да го избием...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    blagun написа:
                    Да се оплача: боли ме зъб
                    Дай да го избием...
                    По-добре да го излекуваме
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Lestat написа:
                      Втора поправка - незнам дали Старозагорци и Ямболии чуват но вън се гърми и святка като за пред буря :/... Хубав ден беше ама ще вали..
                      Да бе... и аз да се оплача - цял ден си седя на топло, нищо му нямаше на времето, дори ето и сега препича слънце.Обаче трябваше да прескоча до един завод, да огледам едни инсталации, и точно тогава като задуха един силен вятър, като запука един силен дъжд, примесен със сняг... целия станах вир-вода... И след като се прибрах всичко свърши изведнъж, препече слънце...как да не те е яд.Добрата новина е, че най-сетне ще превеждат едни дългоочаквани хонорари от съда. Остава и наистина да ги преведат

Коментар

Хваля се: Тук вали сняг и аз още съм със зимните гуми!Оплаквам се от това, че има диви шофьори който в разярилата се снежна буря в Търново карат без фарове и с летни гуми.

Коментар

Да се похваля ,че тук в Казанлък времето си е типично за женския месец.Постоянно се мени от силен вятър с валежи от сняг до слънчево време.Да се оплача прецака се мобилния телефон Нокиа 6020 - спряха да работят бутоните зелена и червена слушалка.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ей направо съм бясна!! Забравих си телефоните в офиса.. Много ме е яд, ама много!

Коментар

На каква фирма попаднах! За сефте от над 12 години трудов стаж... попадам на фирма с перфектен трудов договор. Не е истина колко стриктни са в това отношение... оцъклих се! Но не ме разбирайте грешно обаче - ХВАЛЯ СЕ! За да не става като реклама - няма да споменавам името на фирмата. Вероятно в по-нататъчните ми поустове ще стане въпрос и за това, но за сега... Хваля се, че напуснах една кретения.., но пак от съображения за реклама, а и от уважение към един от служителите й списващи тук - ще замълча относно името й. Колеги, за сефте от около 5-6 години насам видях светлинка в тунела. За заплащането няма да говоря.., защото не е кой знае какво, но факта, че най-малкото по договор тези хора ми засвидетелстват уважение... ме кара да се кефя на целия свят. Дори идиотите не ми правят впечатление... Щастлив съм! Е, похвалих се... :P
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                ...Да се похваля: иде ми рождения дееееееееееееееееееннн
                                Ще те поздравим сърдечно за което..., стига да знаем кога е. Който не си пише тази дата в профила съответно няма подсказка на началната страница на форума
                                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Working...
                                X