Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля:Днес ходих за риба и си изкарах страотноДа се оплача:На връщане затънах едвам ме извади един колег рибар с джип и зкъснях за срещата,на мястото имаше само едно ударено такси фиат и си тръгнах без да слизам
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

Да се похваля - промих си акумулатора и го заредихДа се оплача - не можах да намеря сярна киселина в тъпия ми градт.е. на половина свършена работа
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tomazo написа:
        работете си вие утре , а аз ще карам ски на спокойствие
        Изрооооооооод!!!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

PREDATORst написа:
          Да се похваля:Днес ходих за риба и си изкарах страотноДа се оплача:На връщане затънах едвам ме извади един колег рибар с джип и зкъснях за срещата,на мястото имаше само едно ударено такси фиат и си тръгнах без да слизам
          Eeeeeeeeee,градски,там бяхме до 3 часа!И нашата брава с габровска регистрация беше там...освен таксито на бат Калин.Жалко...
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            tomazo написа:
            Изрооооооооод!!!
            все едно не съм чул Иначе времето в планините е прекрасно -стуууд ,вятър и сняг :D
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Да се олача - от няколко дни не мога да се наканя да седна да пиша в тоз форум.И ми дадоха престъпно малко пари за платения отпуск този месец...За хвалене- получих страхотен подарък за 8 март, детето оздравя,вчера ходихме на среща...Ааа, и най-накрая си намерих "Стъклени съдби" и я купихме.Пък колега от форума ми обеща друга книга!Кеф!
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                PREDATORst написа:
                Eeeeeeeeee,градски,там бяхме до 3 часа!И нашата брава с габровска регистрация беше там...освен таксито на бат Калин.Жалко...
                Нищо де ,некст тайм!А и се бех окалял до ушите и колата и тя абе на бех за пред хора
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Да се похваля, направих си 2 пъти гонка с 1 бензиново Браво (забравих кой мотор беше) и го сцепих.П.П. PREDATORst очакваме включване тука -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5296&start=195
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tomazo написа:
                    Irka_fihi написа:
                    tomazo написа:
                    Изрооооооооод!!!
                    все едно не съм чул Иначе времето в планините е прекрасно -стуууд ,вятър и сняг :D
                    Дааааааааа,говори ми ,говори,какво е времето в планините...Не съм се качвала на ски от години и май скоро не се очертава...
                    Ванга

Коментар

за бой си :D p.s. поговорката ,който си има внуци да си ги гледа знаеш ли я така се печели време :D виж пари как се печелят не знам :D
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Tornado написа:
                        Да взема и аз да се похваля.Отново ни вдигат заплатите в Армията.Вече сме горе долу с добри доходи.Най-хубавото е ,че го правят със задна дата считано от 01.01.2009 г.
                        Ти пък що казваш бе! Аз таман реших да си открия фонд "И аз съм човек" и ти провали работата. Нищо, дано Ирка не го прочете т’ва.

Коментар

Оплакване с главно О: преебала ми се е резбата на главата за термостата

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Да се олача - от няколко дни не мога да се наканя да седна да пиша в тоз форум.И ми дадоха престъпно малко пари за платения отпуск този месец...За хвалене- получих страхотен подарък за 8 март, детето оздравя,вчера ходихме на среща...Ааа, и най-накрая си намерих "Стъклени съдби" и я купихме.Пък колега от форума ми обеща друга книга!Кеф!
                            Знам че обещах ама немооо да я намера мам.... и книга наиш как ме е яд.При местенето от една къща във друга някой от нещата липсват ама бълдъзата ми я има ще се опитам да я открадна.

Коментар

fihi написа:
                              Tornado написа:
                              Да взема и аз да се похваля.Отново ни вдигат заплатите в Армията.Вече сме горе долу с добри доходи.Най-хубавото е ,че го правят със задна дата считано от 01.01.2009 г.
                              Ти пък що казваш бе! Аз таман реших да си открия фонд "И аз съм човек" и ти провали работата. Нищо, дано Ирка не го прочете т’ва.
                              Жените са хиени... и ше те надушат колкото и да се криеш бе мой... Иначе... искам и аз в армията, ама май възрастта ми вече не позволява?!
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

За малко да изкарам 20 лесни лева :/, ако бях отишал до Еврофутбола 5 минути по рано...Случея е следния: пускам фиш но системата ми го приема за теглена 26, а в теглене 25, което се теглеше в момента се паднаха точно тези числа, които си бях избрал....Другото ми оплакване е че май и тази година ще посетя минимален брой концерти :/

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                                ex:Opel Kadett 1.3
                                ex:Fiat 125p
                                ex:Москвич 412

Коментар

Working...
                                X