Да се похваля:Днес ходих за риба и си изкарах страотноДа се оплача:На връщане затънах едвам ме извади един колег рибар с джип и зкъснях за срещата,на мястото имаше само едно ударено такси фиат и си тръгнах без да слизам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PREDATORst написа:Да се похваля:Днес ходих за риба и си изкарах страотноДа се оплача:На връщане затънах едвам ме извади един колег рибар с джип и зкъснях за срещата,на мястото имаше само едно ударено такси фиат и си тръгнах без да слизам"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се олача - от няколко дни не мога да се наканя да седна да пиша в тоз форум.И ми дадоха престъпно малко пари за платения отпуск този месец...За хвалене- получих страхотен подарък за 8 март, детето оздравя,вчера ходихме на среща...Ааа, и най-накрая си намерих "Стъклени съдби" и я купихме.Пък колега от форума ми обеща друга книга!Кеф!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:PREDATORst написа:Да се похваля:Днес ходих за риба и си изкарах страотноДа се оплача:На връщане затънах едвам ме извади един колег рибар с джип и зкъснях за срещата,на мястото имаше само едно ударено такси фиат и си тръгнах без да слизамBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Да се похваля, направих си 2 пъти гонка с 1 бензиново Браво (забравих кой мотор беше) и го сцепих.П.П. PREDATORst очакваме включване тука -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5296&start=195"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tomazo написа:Irka_fihi написа:tomazo написа:работете си вие утре , а аз ще карам ски на спокойствие"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi
Tornado написа:Да взема и аз да се похваля.Отново ни вдигат заплатите в Армията.Вече сме горе долу с добри доходи.Най-хубавото е ,че го правят със задна дата считано от 01.01.2009 г.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Да се олача - от няколко дни не мога да се наканя да седна да пиша в тоз форум.И ми дадоха престъпно малко пари за платения отпуск този месец...За хвалене- получих страхотен подарък за 8 март, детето оздравя,вчера ходихме на среща...Ааа, и най-накрая си намерих "Стъклени съдби" и я купихме.Пък колега от форума ми обеща друга книга!Кеф!
Коментар
-
fihi написа:Tornado написа:Да взема и аз да се похваля.Отново ни вдигат заплатите в Армията.Вече сме горе долу с добри доходи.Най-хубавото е ,че го правят със задна дата считано от 01.01.2009 г.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
За малко да изкарам 20 лесни лева :/, ако бях отишал до Еврофутбола 5 минути по рано...Случея е следния: пускам фиш но системата ми го приема за теглена 26, а в теглене 25, което се теглеше в момента се паднаха точно тези числа, които си бях избрал....Другото ми оплакване е че май и тази година ще посетя минимален брой концерти :/
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар