Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля... от преди час минах към БТК и... невероятно доволен съм с ква скорост сваляааааааааааааам! Баси, можело значи бре...
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Да се похваля - почнах хран. режим да поизчистя зимните запаси.Да се оплача - адаптирам се и съм постоянно гладен
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се оплача - Вчера влязох в една по-сериозна дупка с двете леви гуми и ми хвръкна предния тас! Само погледнах на огледалото как се търкаля по асфалта и колата, която беше зад мен мина отгоре му! Да се похваля - Не успя да избегне таса ми, но и не можа да избегне и той дупката! (Българиноооо!)

Коментар

Да ви се оплача, че не мога да спра да ям - по 5 пъти на ден егати, не мога да се изхраня направо Да ви се похваля, че ей сега прочетох цялата тема от началото до край и много се смях ..... добре че поне не ми се лепи нищо като ям толкова де и ми отне страшно много време, докато я прочета цялата тема ама и без това се чудех кво да правя до края на работния ден :D
          Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

айде похвали се ,че си и бременна направо
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Ще ходим на среща днес. :D
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

И всеки момент трябва да ми се смени статуса.Ще стана "фиат фанатик".
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

tomazo написа:
                  айде похвали се ,че си и бременна направо
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 опазил ме господ не съм бре, просто добре се храня Да се похваля: преди малко станахДа се оплача: ми проспах си половината дена, сега кое по-напред да свърша ... и ако не стана скоро от компа май хич нищо няма да успея да свърша
                  Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Хваля се. Вчера си взех изпита с 5. Много се радвам. Днеска цял ден спя. Проспах си почивния ден. То това май не е много за хвалена ама нищо.

Коментар

Да се похваля: Ще ходя да се разходя по центъра с колата на прекрасното време.Да се оплача: Още съм по спално бельо

Коментар

emzo написа:
                        Да се похваля - почнах хран. режим да поизчистя зимните запаси.Да се оплача - адаптирам се и съм постоянно гладен
                        Да се похваля и оплача със същото
                        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Хаха, ако ти трябва хелп свиркай, имам мнооооооого опит :D
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оправих си колата където ме бяха одарили. Даже ми останаха пари от обежтетението!

Коментар

Да взема и аз да се похваля.Отново ни вдигат заплатите в Армията.Вече сме горе долу с добри доходи.Най-хубавото е ,че го правят със задна дата считано от 01.01.2009 г.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

emzo написа:
                                Хаха, ако ти трябва хелп свиркай, имам мнооооооого опит :D
                                Хех, много благодаря То и аз да ти кажа, за около два месеца направих 105кг - 87кг обаче, тогава имах време да посещавам фитнеса....лелле какви времена бяха - 2200 преси на тренировка правех - по 100 в серия...сега...чакам да сменим времето, та да тичам сутрин, че друга алтернатива не виждам за момента Иначе, да се похваля - днес най-сетне купих рамена от Типо и си ги монтирах на Темпрата, сега купувам хубави чистачки и туйто
                                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
                                X