Да се похваля... от преди час минах към БТК и... невероятно доволен съм с ква скорост сваляааааааааааааам! Баси, можело значи бре...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се оплача - Вчера влязох в една по-сериозна дупка с двете леви гуми и ми хвръкна предния тас! Само погледнах на огледалото как се търкаля по асфалта и колата, която беше зад мен мина отгоре му! Да се похваля - Не успя да избегне таса ми, но и не можа да избегне и той дупката! (Българиноооо!)
Коментар
-
Да ви се оплача, че не мога да спра да ям - по 5 пъти на ден егати, не мога да се изхраня направо Да ви се похваля, че ей сега прочетох цялата тема от началото до край и много се смях ..... добре че поне не ми се лепи нищо като ям толкова де и ми отне страшно много време, докато я прочета цялата тема ама и без това се чудех кво да правя до края на работния ден :DPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
tomazo написа:айде похвали се ,че си и бременна направоPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
emzo написа:Хаха, ако ти трябва хелп свиркай, имам мнооооооого опит :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар