Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Последен работен ден - никога не ми се е налагало да пия от 7 и 30 сутринта Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
      Последен работен ден - никога не ми се е налагало да пия от 7 и 30 сутринта Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      Джако ли дойде
      фиатче Браво 2.0

Коментар

не, сменям работата просто

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Да се оплача: телефона ми е тотално скапан Да се похваля: петък е и съм в настроение въпреки всичко... :D
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Утре е работен ден бре. К`во се хвалите.....

Коментар

И аз съм на работа утре, но така си ми се пада по график. Съботен работен ден е много ползотворен. Ставаш рано, вършиш много неща и не го пропиляваш в мързел. Е, аз съм на работа само до 14.00...

Коментар

работете си вие утре , а аз ще карам ски на спокойствие
                фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                  работете си вие утре , а аз ще карам ски на спокойствие
                  Лентяй.

Коментар

Лошото е че нямам пари да се прекръстя!Доброто е че съм весел, защото може и по-зле да е!
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                    -------------------------------------
                    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Оплакване:1 час без ток, хммм петък 13ти сме все пак ......... още 54 мин
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

няма ли някой да се похвли ,че познава мацката от рекламата на вип брадър :D
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Няма за жалост :/ ахаха ама мога да се оплача че ейсега от 13:30 имам олимпияда ахахаах ..

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                          ex:Opel Kadett 1.3
                          ex:Fiat 125p
                          ex:Москвич 412

Коментар

Аз да се похваля: след 46 минути напускам работното си място и тръгвам да обикалям по широкия бял свят Доволна съм...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              Аз да се похваля: след 46 минути напускам работното си място и тръгвам да обикалям по широкия бял свят Доволна съм...
                              Тц, тц, лесна твоята... Аз още 3 часа
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                                Да се похваля: много ми е смешно
                                да се похваля: цяла седмица не ме пуска това настроениеда се оплача: толкова ми е смешно, че не мога за нищо да се оплача
                                Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Working...
                                X