Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixxМного добре е станало, харесва ми.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
      Ше те почерпя! Е, има кусури, ама като за без пари - толкова. Освен това, скоро ше го облицовам с нещо по шукаритетно. :D
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
        tyson написа:
        Ше те почерпя! Е, има кусури, ама като за без пари - толкова. Освен това, скоро ше го облицовам с нещо по шукаритетно. :D
        Ти как си тръгнал ще го направиш място за живеене бе мен
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
          Ти как си тръгнал ще го направиш място за живеене бе мен
          Хех, и момата там каза, че ще ме праща да си живея... а аз като се замисля, нямам нищо против - предпочитам Стильо пред нея...
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Човек и добре да живее се жени...
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Аз да се похваля, колата вече е ’пушка’.

Коментар

Да се похваля:Имам си стикер на форума
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се оплача:Б®авока иска нов акумулатор, надявах се да изкарам лятото с него, но ...
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се похваля: Днес в задръстването по околовръстното се запознах със страхотен младеж със сладка алфа Абе като цяло деня ми тръгва сота сполучливо, пък натам ще видим..
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Айде и аз:Миналата събота си купих фарове с лупи и снощи ги монтирах.После не се стърпях и след кратко регулиране ходих на магистрала Тракия да ги пробвам

Коментар

Да се похваля: много ми е смешно
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се похваля: Днес си купих лети джанти и си сложих летните гуми
                          FIAT Marea ex
                          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Да се похваля: Залепил съм и двата стикера на форума.

Коментар

Дойде ред и някой да се оплаче От нова година не съм взимал заплата,кризата съсипва всичко пък няма значение естествена или изкуствена,важното е че пари и работа - няма.Зимата на типото му се разтропа цялата предница,не баш цялата,ама тампоните на амортесиорите и шарнирите са аут-нови носачи.Купувам ги едно по едно пак след 1-2 месеца ще ги сменям,откраднаха ми цд-то от колата,без музика е ужасно,един пусти датчик на моноинжекцията за топлия въздух е дал фира,на студено докато загрее е ужас,нов в AXM е 274лева за една тъпа пишка с една жица на нея.Общо взето тва е при мен,в личен план всичко е наред.Колата ще ме сасипе но си я обичам и ще си я оправя. :D TIPO Rulzzzzz
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                                Колата ще ме сасипе но си я обичам и ще си я оправя. :D
                                Успех ти желая, ама това не го разбирам. Щом те съсипва нещо как можеш да го обичаш? Не се ли нарича това мазохизъм?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X